© @kanyewest

Yeezy Home lanseres

- Vi søker arkitekter som vil gjøre verden til et bedre sted, twitret Kanye West forleden.

"Vi lanserer Yeezy Home, som skal bestå av en hær med arkitekter. Vi ser derfor etter arkitekter og industrielle designere som ønsker å gjøre verden til et bedre sted", twitret Kanye West tidligere i mai.

At Kanye West er kjent for å skape både debatter og musikk er ikke til å legge skjul på. For fire år siden annonserte musikeren og nå klesdesigneren at han ikke bare ønsket å skape musikk, men også å jobbe med arkitektur.

Ved hjelp av Twitter, som stjernen er kjent for å bruke som sitt talerør, har han nå annonsert sin nye merkevare, Yeezy Home. I følge architecturaldigest.com, har han også vært i kontakt med elever fra Harvard University's Graduate School of Design.

© @kanyewest

Arkitektfirmaet Yeezy Home vil være en del av klesmerket hans, Yeezy, som er i samarbeid med Adidas. Samme dag som West annonserte sitt nye selskap, la han også ut en rekke interiørbilder. Om dette er Yeezy Home eller bare inspirasjonsbilder er ennå uvisst.

Det er ikke første gang West tar i et designprosjekt. Han jobbet for eksempel tett sammen med den belgiske interiørarkitekten Axel Vervoordt da han tegnet og bygget huset til familien sin, Kim Kardashian West og deres tre barn, som ligger i Hidden Hills i Los Angeles.

"Arkitektur skal kunne kommunisere med menneskets forståelse mellom forhold og humør. Designet har et ansvar", har West uttalt i et intervju med BBC.

Så du denne: Norge x New York - ny utstilling

© @kanyewest
© @kanyewest