Møt vår nye interiørblogger!

Endelig kan vi presentere Elisabeth Heier som en del av Bo Bedres nett-univers. Møt damen bak bloggen her.

Elisabeth Heier (32) er utdannet interiørdesigner, og i tillegg til å hjelpe bedrifter og privatpersoner med interiør, styling og foto, deler hun inspirasjon på sin blogg Elisabeth Heier. Nå skal hun inn i Bo Bedre og Bonniers interiørunivers på nett!

Bloggeren Elisabeth Heier har oppnådd stor suksess og har fått mange følgere av både bloggen sin, og på Instagram. Hovedfokus på bloggen hennes er inspirasjon, og de fleste bildene tas i hennes eget hjem. Du kan finne tips til både praktiske innredningsløsninger og hvordan du bruker tilbehør til å skape spennende interiører hos Elisabeth.

    • Jeg blogger også om designnyheter, og annet som rører seg i interiørverdenen. Bloggen skal være en totalopplevelse der du kan finne alt fra tips til hvordan du dekker et hyggelig bord til hva som gjelder av trender i høst. Og det er viktig å vise hvordan du kan bruke dette hjemme hos deg selv.

Hun legger vekt på kvalitet både i bilder og innhold, og hun ønsker å tilby en visuell opplevelse for de som besøker bloggen hennes.

Elisabeth deler bilder fra hjemmet sitt, og det blir godt mottatt av leserne hennes. Her fra stuen og kjøkkenet til den populære bloggeren.

Elisabeth får mye respons på innleggene som viser bilder fra hennes eget hjem, og det synes hun er hyggelig.

  • Det er klart det blir personlig å vise frem så mye hjemmefra, men så er det jo gøy at andre kan finne inspirsajon i det jeg gjør og.

Selv finner hun inspirasjon både i naturen, reiser, magasiner, på Pinterest og ved å lese utenlandske blogger. Og hennes egen blogg startet med et ønske om å uttrykke seg kreativt.

  • Dette er både jobben og hobbyen min, og jeg føler meg veldig heldig som får lov å til å gjøre det jeg liker aller best, sier Elisabeth.

Besøk bloggen hennes her

(Alle foto: Elisabeth Heier)