Julemarked hos Kollekted by

Kråkvik & D'Orazio som står bak konseptbutikken Kollekted by, arrangerer julemarked i sine nye lokaler på Grûnerløkka. Dette er en fantastisk muligheten til å kjøpe unikt design til jul.

Kollekted by julemarked 2017.

Kollekted by fortsetter sin årlige tradisjon, og arrangerer julemarked i de flotte og nye lokalene på Grünerløkka som de flyttet inn i denne høsten.

Det er designduoen Jannicke Kråkvik og Alessandro D'Orazio som står bak det spennende konseptet, og den nyåpnede butikken skiller seg ut med et nøye kuratert utvalg av møbler og interiør.

Kollekted by julemarked 2017.

På årets julemarked vil det vil være mulig å se og kjøpe unikt design fra blant andre Sigve Knutson, Falke Svatun, Anette Krogstad og Kneip.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer design- og interiørnyheter rett til din innboks.

Collected by julemarked 2017.

Du kan også møte Sisse Lee og Fredrik Bull, som går inn i sitt siste år på master på Khio i Oslo, og den talentfulle glasskunstneren Eirin Bjørsland Hansen.

Sanatorium på St. Hanshaugen er en konseptbutikk helt utenom det vanlige.

Kollekted by julemarked 2017.

Det blir ikke mangel på designskatter under årets julemarked hos Kollekted by. Med alt fra skjeer, karafler og keramiske skåler, vil du garantert kunne finne samleobjekter til ditt eget hjem, eller julegaver til noen som virkelig fortjener det.

Markedet åpner torsdag 7. desember og varer frem til søndag 12. desember.

Kunstnerne og designerne vil være tilstede fra klokken 16:00 til 19:00.

På BoligPluss kan du lese om den hjemmekoselige Oslo-kafeén Heimat.