© Svein Brimi

Hyllest til norsk design

Den store gave- og interiørmessen på Lillestrøm åpnet i går, med et helt nytt budskap: Norsk design og tradisjon skal løftes opp og frem i lyset!

Messen på Lillestrøm går av stabelen to ganger i året, og er den arenaen der butikkinnehavere fra hele det ganske land har muligheten til å oppdatere seg på, og handle inn det som er «in» akkurat nå. Og hva er det? Jo: Norsk design! Norsk kulturarv! Norsk håndverk!

Ved å hyre inn fargeekspert og primusmotor Dagny Thurmann-Hoelseth, designer og rådgiver Andreas Engesvik og superstylist Kirsten Visdal, har messen tatt grep for å øke kunnskapen hos innkjøperne. På den måten kan disse ta med seg både kompetanse og varer tilbake til butikkene, og dermed tilbake til deg. Norsk design er veldig i vinden utenfor landegrensene, og det er på høy tid vi får øynene opp for det samme. Det er nemlig ikke slik at alt godt kommer fra utlandet. Nei, masse godt kommer fra oss selv! Vi må bare vite om det, og det er det vi i Bo Bedre jobber med hele tiden, og nå også gave- og interiørmessen. Se selv!

Klikk her for å se bildene fra messen!