© Boyy

Hot, ny designbutikk i København

Lekre luksusvesker og supertrendy interiør gjør at nye Boyy er vår nye favorittbutikk i København.

Når vi er ute og reiser er vi alltid på jakt etter inspirasjon, og det fant vi nylig hos Boyy. I april åpnet det eksklusive veskemerket sin første butikk i Europa, og trendfaktoren i det ikke så altfor store lokalet i Christian IXs gade 10 er høy. Vi kikket kjapt på veskene – som selvfølgelig er superfine – men som de interiørnerdene vi er, var det butikkdesignen vi falt for. Se bare her!

© Boyy

Vi elsker kombinasjonen av materialene og fargene. Et separat rom i et hjørne har fått petroleumsblå vegger mot varme tregulv, og skaper en mørk og intim kontrast mot det lysere lokalet utenfor. Nydelig!

© Boyy

De lappeteppeaktige gulvflisene har en sterk effekt i rommet. Se for deg at gulvet hadde vært ensfarget grått: Mye kjedeligere, ikke sant? De reflekterende flatene i speil og messing gjør det bare ekstra fint.

© Boyy

Fargene i inventaret er selvfølgelig helt riktige, og gjenspeiler en gryende palett i interiørsammenheng: Dyp rød mot olivenfarge og petroleumsblått – samt en god dose tropiske innslag i form av både levende og stiliserte planter. Prøv det hjemme!

© Boyy

Strukturerte betongflater er et stramt bakteppe for veskene hos Boyy. Vi kunne like gjerne sett for oss bøker og pyntegjenstander på en tilsvarende vegg!

© Boyy

Stolene Beetle, designet av GamFratesi for Gubi, glir rett inn i interiøret. Når du først er i København, må du forresten ikke gå glipp av Gubis fantastiske butikk som ligger rett rundt hjørnet for Boyy, i Møntergade 19. Enjoy!