Høstens vakreste trendfarger

Vi søker balanse i både liv og fargevalg, og Jotuns nye miljøvennlige maling og spennende fargekart skal hjelpe deg med å oppnå akkurat det.

De matte, støvete og litt "skitne" fargene har vært en favoritt hos oss i Bo Bedre en stund allerede, og nå kommer jammen Jotuns nye fargekart og serverer nettopp det! Fargene har en matt overflate som gir et deilig og eksklusivt uttrykk, og som en ekstra bonus har den nye LADY Balance-malingen fått den internasjonale miljøgodkjenningen Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Den gir et godt inneklima, og du kan i prinsippet sove i et nymalt rom når du bruker denne malingen.

Det nye fargekartet deles opp i tre hovedretninger, som kan kombineres basert på behov for ro på den ene siden, og ønsket om en energiboost på den andre siden.

  • Vi har denne gangen lagt opp til at samtlige av de tre temaene kan kombineres i samme hjem. Vi vet at folk ønsker forskjellige opplevelser i de forskjellige rom, og med dette kartet er det ikke noe problem, sier global fargesjef i Jotun, Lisbeth Larsen.

Everyday Beauty, et snev av rødme

(På bildet: LADY Balance 2856 Warm Blush)

Disse sære rødtonene har du sikkert fått med deg i Bo Bedres trendguider og shoppingguider en stund allerede. De feminine tonene henter inspirasjon fra dagens makeup-trender hvor pudrede hudtoner spiller på lag med mer energiske rødtoner. Disse fargene balanserer fint mellom harmoni og energi.

Everyday Balance, deilige grønntoner med en liten dæsj av blått

(På bildet: LADY Balance 7163 Minty Breeze)

Her ser vi en videreføring av den blågrønne tendensen som har stått sterkt i mote- og interiørbildet en stund. De støvete fargene beveger seg nå over i mintfarger, og disse fargene vil danne et godt grunnlag for et balansert og behagelig rom.

Everyday Simplicity, grått i samspill med gult

(På bildet: LADY Balance 1864 Anonymus)

I dette temaet ligger sesongens viktige gråtoner, fra den helt lyse til den dempede sorte. Nytt er de spennende gulgrønne nyansene, særlig fargen Anonymous som allerede har blitt en Bo Bedre-favoritt. Temaet er maskulint og stramt, men har samtidig varme og balanse.

( Alle bilder: Jotun/LADY, Foto: Margaret M. de Lange, styling: Kråkvik & D Orazio)