Dette ønsker vi oss nå!

Designskatter vi vil pynte huset med mens vi venter på våren.

Overskyet
© ctolighting.co.uk

Vanligvis ikke et veldig velkomment værfenomen, men når vi faktisk kan få en skyformasjon som denne i stuen, smiler vi litt ekstra. Nimbus – som betyr gråværskyer – er en fantastisk skulptur av en lysekrone, med håndblåste glassplater og matt messingoppheng. Pris på forespørsel, ctolighting.co.uk.

Hugget i stein
© Fontana Arte

Som en hyllest til Milano – vertsbyen for verdens viktigste møbel- og belysningsmesse – har italienske Fontana Arte lansert lampen med samme navn. Formgitt av den fineste Carrara-marmor med LED-lyskilde, står den som en skulptur i rommet. Pris ikke fastsatt ennå.

Nivåforskjeller
© &Tradition

Jaime Hayon – spansk designer noen hakk over de fleste – har tatt småbordtrenden på alvor: I stedet for at vi selv må gå ut og finne flere som passer sammen, har han kombinert tre i ett. Takk! Palette Table, 9995 kr, &Tradition.

© twentytwentyone.com

Barber Osgerby har designet lampene Hotaru, som er produsert med tradisjonelle japanske metoder, i bambus og papir. Fra 2959 kr, twentytwentyone.com.

Trendpalett
© Quilt

Da Ferm Living lanserte nyhetene sine tidligere i høst, gjorde de det med de helt riktige fargene: pudrete rosa, brent oransje og skarp blå. Du oppdaterer deg lett med én pute i hver farge. Quilt, 879 kr per stykk.

© Andreu World

Couve er designet for maksimal komfort, samtidig som den skal oppleves elegant og raffinert. Mission accomplished.
Fra 16 000 kr, Andreu World.

Bordet fanger
© larabohinc.com

Det er ikke så rent lite fengslende, dette kunstverket av et bord. Slovenskfødte Lara Bohinc er opprinnelig smykkedesigner, og står bak det Londonbaserte luksusvaremerket med samme navn. Til Half Moon Dining Table har hun latt seg inspirere av venetianske historiske bygninger med innfelt marmor, og selvfølgelig tatt i bruk eldgamle håndverksteknikker. Eksklusivt er bare fornavnet ... 250 000 kr, larabohinc.com.

Skjenkerett
© Skovby

Den danske arkitekten Per Hånsbæk har blandet litt retro med noe moderne i denne cocktailen av en skjenk. #300 – navnet, altså, ikke et tall i rekken – kommer i eik eller valnøtt med ulike typer finish, slik at du finner en variant som passer resten av interiøret ditt. Fra 14 499 kr, Skovby.

Stille stund
© osloform.no

Designkollektivet Osloform står bak klokkeserien Sweep, som består av et vegg- og et bordur. Messingviserne flytter seg lydløst i én flytende bevegelse, og utelater all irriterende tikking. Digg! 2900 kr, osloform.no.