Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Dette er kun et av 160 hus du kan besøke i helgen

Det er nemlig klart for Oslo Åpne Hus igjen, og i år står enda flere bygg, samt guidede turer og fester på programmet.

© Oslo Åpne Hus

At Oslo Åpne Hus er et populært arrangement, er det ingen tvil om. I fjor var det over 30 000 personer som gikk inn dørene til de mange målene rundt omkring i byen - aller mest populært var Høyblokka i regjeringskvartalet.

I år er flere hus - både boliger, kontorlokaler, offentlige bygg - enn noen gang før med på programmet - i tillegg til guidede vandringer, bussturer, foredrag og fester.

© Oslo åpne hus

Villa Stenersen er en klassiker som alltid trekker mye folk under arrangementet. Foto: Oslo Åpne Hus

Konseptet Oslo Åpne Hus går enkelt og greit ut på at hus som vanligvis er stengt for offentligheten, åpner dørene sine for alle skuelystne i en helg.

Blant byggene du kan besiktige for første gang i år finner vi den nyåpnede Edvard Munch videregående skole, Tempelridderordenens lokaler i Parkveien, Linderud gård og leiligheter i Barcode i Bjørvika. Også hager, takterrasser, kontorbygg, forskningsinstitusjoner, barnehager, skoler, parker og gater står på det omfattende programmet, som du finner her.

Bikubene på Vulkan er åpne for publikum i helgen. Foto: Oslo Åpne Hus

Håndplukket til deg