Designmarked for nisjemerker

Fine, små, norske merkevarer er samlet til et annerledes designmarked i Oslo denne helgen. Bli kjent med noen av de flinke folka som skal vise seg frem.

Pop up!
© It Is So Collective

I dette lokalet øverst på Grünerløkka i Oslo vil det i helgen 8.-9. oktober bli mye fint å se fra en rekke designere og formgivere.

Det er er It Is So Collective som samler mindre merkevarer under ett tak for gi dem et sted å selge arbeidene sine i løpet av helgen.

Her er noen av de som skal delta. Om du ikke har mulighet til å dra innom markedet selv, oppdager du kanskje noen nye, norske nisjemerker.

Pleie fra naturen

Nevener et norsk merke med plantebaserte, håndlagde hudpleieprodukter som skal være snille både mot naturen og kroppen. Dessuten ser de veldig lekre ut!

Fine illustrajoner

Den Oslo-baserte illustratøren Samra Avdagic er inspirert av popkunst, rockemusikere og sci-fi-filmer. Bildene hennes er fargerike og motivene spenner fra natur til pølse i brød.

Grønnsakskalender

Sesongkalenderen er en grafisk fremstilling av hvilke råvarer som er tilgjengelige måned for måned. Dekorativ og informativ på én gang!

I tillegg deltar også Apen Apen (trykk), PomVoyage (klær), Theodoor Fritz (hansker), Trost (smykker) og Lysrommet (lykter og lamper).

Siste helgen i november arrangeres julemarked på samme sted.