Designjulemarkeder du må besøke

Benytt anledningen til å kjøpe unike julegaver på spennende julemarkeder i førjulstiden.

Julestemning med Pop Up
© Noes design

Den første uken i desember holder Noes en Pop Up i lokalene til Is It So Collective øverst på Grünerløkka. Her får du muligheten til å se og føle på alt fra dansende blomsterkrukker til lekre modulmøbler. For de aller mykeste julegavene finner du her pleddene fra Teixidors - det sosiale prosjektet som støtter en hel landsby gjennom å gi verdifullt arbeid til mennesker med funksjonshemninger.

Ta en tur mellom 1. til 6. desember på Is it so collective på Grünerløkka, kl 10-19 og 11-18.

Unik design på Hydrogenfabrikken
© Line Bergseth, Anja Borgersrud

Helgen 12. til 13. desember finner du vakker kunst og design på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad. Hit kommer nærmere 50 utstillere med billedkunst, vesker, foto, stengods, tekstilkunst, illustrasjon, tegning, grafisk design, maleri, skulptur, grafikk, bøker, julekort, møbel- og interiørdesign for å nevne noe.

Du kan ta turen innom det innspirerende julemarkedet hele helgen mellom kl 12 og 17.

Christmas Market på Grünerløkka
© Siren Lauvdal, styling Kråkvik&D´Orazio

En gruppe designere fra Klubben vil selge utvalgte design-godbiter i den flotte butikken Kollected By i Rathkes gate 4 på Grunerløkka. Se bilder og les mer her.

Designernes eget julemarked hos DogA
© Designernes eget julemarked, Opphengt
  1. til 6. desember klokken 10 til 17 selger 150 designere fra inn og utland sitt eget design på Design-og Arkitektursenter i Hausmanns gate 16 i Oslo sentrum.

På årets julemarked deltar over 140 utstillere som fyller alle tre etasjer på DogA, og i år arrangeres markedet for 17. gang. Designernes eget julemarked er stedet å komme for å bli inspirert. Kanskje kan man bli inspirert til å lage egne ting også.