Bestill Bo Bedre og få Chunk of Marble-lysestake

Spesialtilbud for deg som tegner abonnement nå!

Vi i Bo Bedre er veldig glade i lysestaken Chunk of Marble, designet av Andreas Engesvik, Oslo for Menu.

Staken er en miks av ekte marmor som base og med topp i kobber, som gjør at lyset reflekteres og gir en vakker glød. Produktet ble nominert til Bo Bedres designpris 2014, har en verdi på 399 kroner og er 5 cm høy og 8 cm i diameter.

Vi er derfor ekstra glade for å kunne tilby våre lesere en slik lysestake ved tegning av abonnement på magasinet vårt.

Klikk deg inn her for å benytte deg av tilbudet på 4 utg. Bo Bedre + lysestake i marmor og kobber, kun 129 kr + 59 i porto/eksp.

Ønsker du å titte litt nærmere på magasinet vårt, kan du scrolle deg nedover for en smakebit på maiutgaven:

Hva er det som er 149 sider tykt og stappfullt av herlige boliger, hagetips og uteromsmøbler, design og trender, oppskrifter og shoppingtips?

Det er vårt rykende ferske mainummer, så klart!

Bo Bedre var i Milano under møbelmessen i forrige uke, der vi blant annet var mediepartner for det nye og svært imponerende initiativet Norwegian Presence. I magasinet denne måneden får du se bildene som ble tatt til utstillingen.

Hjemme hos designer Øystein Austad og kjæresten Linn Tale er basen holdt så enkel som mulig for å skape rom og plass til å nyte designen de er så glad i.

Casey og Rebekah Vallance har brukt hver eneste helg i 11 år på å pusse opp det lille, falleferdige tømmerhuset i Brisbane i Australia som de kjøpte som nyutdannede arkitekter. Bli med inn og se hvor flott det har blitt!

Vi har hage, terrasse og uteliv på hjernen og gir deg både uteromsnyhetene og masse hageinspirasjon.

Vi får også bli med hjem til Aylin og Christophe som bor i et 1001 natt-aktig slott i Neukirchen utenfor Munchen i Tyskland.