Årets mest eksklusive trend

Her er interiørtrenden for dem med stappfull lommebok.

Elitens uttrykk
© Prue Ruscoe

Skreddersydde og håndlagede løsninger som ingen andre har, er en av trendene i 2012. Spesialtilpassede og plassbygde møbler dekker spesielle behov og skaper unike uttrykk. Materialer som messing, marmor, lær og tre sørger for eksklusivitet. Sofistikert og elegant.

Eksklusive materialer
© Prue Ruscoe

Materialer som messing, marmor, lær og tre sørger for eksklusivitet. Sofistikert og elegant er nøkkelordene i den eksklusive trenden. Kjøkkenbenk i marmor er ikke bare flott å se på, det er et fantastisk materiale å jobbe på også.

Lekkert med lær
© Poltrona Frau

Lær oser av eksklusivitet. Stol og bord i serien Ginger i vakkert skinn. Designet av Roberto Lazzeroni for Poltrona Frau. Pris ennå ikke fastsatt, Expo Nova.

Møbler fra motehuset
© Hermés

Hermés lanserte sin første interiørkolleksjon tidligere i år. Kvaliteten, materialene og håndverket er i ypperste klasse, og prisene er også deretter!

Speil i lærramme
© Gubi

Lekkert speil med lærramme designet av Jaques Adnet i 1946. Nettopp satt i produksjon igjen av danske Gubi. Pris fra ca. 4295 kr.

Kreativitet og håndverk
© Nodusrug.it

Godt håndverk og kreativitet kjennetegner trenden. Et teppe i gode materialer skaper enkel luksus. Dette er fra italienske Nodus. Pris på forespørsel, Nodusrug.it.

Marokkanske fliser
© Far-far.no

Håndlagede sementfliser importert fra Marokko. De marokkanske flisene er samlet fra gamle bygårder og hus fra tidlig 1800-tall. 1050 kr per m2, far-far.no. Du kan også designe dine egne fliser i denne butikken.

Eksklusiv belysning
© Produsentene

Skap luksus med vakre lamper. Lampen Diatom. MGX er designet av Wertel Oberfell for belgiske Materialise. Utformet i et ravfarget epoksymateriale. Pris på forespørsel,
Christel Gave & Interiør. De svarte taklampene heter Beat Light og fra Tom Dixon. De er belagt med banket messing på innsiden og fås i fire utforminger. 2950 kr og 7 850 kr,
lyseideer.no