Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Tom Wood åpner sin første flaggskip-butikk

Resultatet er lyst, minimalistisk og moderne, med spesialkonstruert interiør i tillegg til stoler designet av anerkjente norske designere.

© Calle Huth

I Øvre Slottsgate, midt i et av Oslos mest eksklusive handlestrøk, har det norske motemerket Tom Wood nettopp åpnet sin første flaggskip-butikk.

– Det er spennende å endelig kunne åpne dørene til vår første konseptbutikk. Selv om tiden vi er inne i skaper litt ekstra sommerfugler i magen, trenger vi å holde liv i sentrum. Vi har fått med dyktige Ted Persson som butikksjef og sammen med hans håndplukkede team ønsker vi å kunne tilby kundene en helt unik opplevelse der tid sammen med kunden står i fokus, sier Tom Wood-grunnlegger Mona Jensen.

© Calle Huth

Lyst, minimalistisk og moderne

Jensen lover en helt unik atmosfære, hvor hver minste detalj er gjennomtenkt og i tråd med Tom Woods univers. Butikken er utformet i tett samarbeid med det Stockholms-baserte design- og arkitektkontoret Specific Generic som har lang erfaring med tilsvarende butikker internasjonalt, blant annet butikker for Kenzo, Acne, Roland Mouret og Opening Ceremony. Utgangspunktet er lyst, minimalistisk og moderne, med spesialkonstruert interiør i tillegg til stoler designet av anerkjente norske designere som Peter Opsvik og Andreas Engesvik.

© Calle Huth - I butikken finnes det et eget tilbaketrukket område der man kan booke tid og få mulighet til å bli med å utforme og designe egne ringer.

© Calle Huth

Sterkt fokus på bærekraft

Den nye flaggskip-butikken vil blant annet holde egne eksklusive produktlanseringer. I tillegg finner man også The Ceremony, et eget tilbaketrukket område der man kan booke tid og få mulighet til å bli med å utforme og designe egne ringer med hjelp av 3D- teknologi og lasergravering.

Med et sterkt fokus på bærekraft er all emballasje redesignet i nedbrytbare materialer, og butikken vil bli det første av merkets utsalgssteder til å lansere helt nye bærekraftige smykkebokser, spesialdesignet for Tom Wood.

Butikken i Øvre Slottsgate 8 tilbyr Tom Wood sitt fulle produktsortiment av smykker, klær og tilbehør, og er nå åpen for besøk.

© Calle Huth

Håndplukket til deg