© Calle Huth

Tom Wood åpner sin første flaggskip-butikk

Resultatet er lyst, minimalistisk og moderne, med spesialkonstruert interiør i tillegg til stoler designet av anerkjente norske designere.

© Calle Huth

Lyst, minimalistisk og moderne

Jensen lover en helt unik atmosfære, hvor hver minste detalj er gjennomtenkt og i tråd med Tom Woods univers. Butikken er utformet i tett samarbeid med det Stockholms-baserte design- og arkitektkontoret Specific Generic som har lang erfaring med tilsvarende butikker internasjonalt, blant annet butikker for Kenzo, Acne, Roland Mouret og Opening Ceremony. Utgangspunktet er lyst, minimalistisk og moderne, med spesialkonstruert interiør i tillegg til stoler designet av anerkjente norske designere som Peter Opsvik og Andreas Engesvik.

I butikken finnes det et eget tilbaketrukket område der man kan booke tid og få mulighet til å bli med å utforme og designe egne ringer.

© Calle Huth
© Calle Huth

Sterkt fokus på bærekraft

Den nye flaggskip-butikken vil blant annet holde egne eksklusive produktlanseringer. I tillegg finner man også The Ceremony, et eget tilbaketrukket område der man kan booke tid og få mulighet til å bli med å utforme og designe egne ringer med hjelp av 3D- teknologi og lasergravering.

Med et sterkt fokus på bærekraft er all emballasje redesignet i nedbrytbare materialer, og butikken vil bli det første av merkets utsalgssteder til å lansere helt nye bærekraftige smykkebokser, spesialdesignet for Tom Wood.

Butikken i Øvre Slottsgate 8 tilbyr Tom Wood sitt fulle produktsortiment av smykker, klær og tilbehør, og er nå åpen for besøk.

© Calle Huth