Kunstgalleriet The Ode To setter kvinnelige kunstnere i fokus

Endelig kan norske kunstelskere sikre seg verker fra det svenske online galleriet.

© Frida Vega

The Ode To er et online kunstgalleri som representerer eksepsjonelle kunstnere innenfor moderne kunst, og ble etablert våren 2018 av de svenske venninnene og kunstkjennerne Helena Carlberg og Anna Lukins.

Gjennom The Ode To ønsker stifterne å hylle godt håndverk og kreativitet. Kunstverkene er håndplukkede, og hvert verk er unikt og håndlaget med et fokus på kvalitet og varig design som fellesnevner. Hos The Ode To finner man derfor unike verk få andre har, samtidig som man støtter nye og fremadstormende kunstnere.

© Frida Vega

Vasen "Mould" av den norske keramikeren Lillian Tørlen

The Ode To har, som et av få gallerier i Norden, et spesielt fokus på å representere kvinnelige kunstnere. Galleriet har opptil flere norske kunstnere i porteføljen, og inkluderer blant annet den anerkjente keramikeren Lillian Tørlen. Lillian Tørlen har sågar tidligere vært nominert til Bo Bedres Designpris med vasen “Mould” - som ble produsert i samarbeid med nettopp The Ode To.

Fram til nå har ikke galleriet tilbudt levering til Norge, men dette er nå endret. To år etter oppstarten utvider endelig galleriet til det norske markedet - til stor glede for norske kunstelskere.

Galleriet har allerede startet å sende varer til Norge, og kunsten kan ses på deres nettside her.