Moodboard: Mikal Murstad

Har du noen gang lurt på hvor alle de flinke arkitektene, designerne og stylistene får sin inspirasjon fra? Creative Director hos hos Mold Atelier og Volt forteller hva som inspirerer han - akkurat nå.

Creative space for barn

Som halvt nybakt pappa har jeg blitt over gjennomsnittlig interessert i barns utvikling og hvordan man tilrettelegger for deres nysgjerrighet. Jeg er utrolig imponert over hva den dyktige gjengen i barnebutikken Småspor får til, og gleder meg til å besøke den neste gang jeg er i Stavanger.

Shoutout til @teaege @ploonjulia og @s.kehatan.

Moderne kunst

Utstillingen min «An attempt to deconstruct without forgetting» 2020 var inspirert av Laura Sebastianes. Jeg anbefaler deg å følge @laurasebastianes om du har lyst til å lage noe.

Matbyen København

Noe av det mest uforglemmelige denne sommeren var lunsj på Circolo i København. Det er nesten så vi vurderer å flytte dit for å kunne spise der oftere.

Ana-Roques portretter

Jeg blir glad når jeg ser Ana-Roques portretter. Sjekk dem ut selv på @ana__roque.

Tidløse klær

Som person er jeg glad i klær, men hater å handle, så når jeg kjøper klær, vil jeg at både tekstiler og snitt skal holde i minst ti år. Studio Nicholson er mitt go-to-brand for tidløse klær som varer livet ut.

Mat på Instagram

Jeg liker mat. Om du også liker mat, bør du følge Instagramkontoen @aromecassis.

Set-design

Ekaterina Starostina er en set-designer og kunstner jeg har hatt lyst til å portrettere på nettstedet mitt @w.w.w.zine lenge. Ekaterina, om du leser dette, ta kontakt. @rfnzrfnz

Smarte stoler

Spisestoler er vanskelig. Alle stoler må ha fire bein og en rygg å lene seg på, og da blir det mange elementer å forholde seg til. Ganger du det med 4 eller 6, (som man ofte må ha om du har gjester), så har du 24 stolbein rundt et bord, som allerede har 4 bein), det vil si 28 bein i en sittegruppe når den ikke er i bruk. Legger du til 6 gjester, hvor alle gjester har 2 bein hver, så har du totalt 40 bein og 12 rygger trykket sammen på noen få kvadratmeter. Det er ganske mye. Så da vi så etter nye stoler til spisebordet, endte vi opp med Artek 65 Chair med «symbolsk» rygg. Da blir det litt færre elementer å forholde seg til.