Ilse Crawford for Ikea

Se den britiske interiørdesignerens nye kolleksjon for møbelkjeden.

Sanselig samling
© Ikea

Tro mot sin stil, bruker Ilse Crawford rene, gode materialer i designen sin. Bordene har fått korkplater og stålunderstell med messingdetalj (et karaktertrekk vi kjenner fra hennes kolleksjon for De La Espada), lampen er flettet i bast og benken i tekstil. Glass og keramikk fullender kolleksjonen, som kommer til varehusene til høsten.

Helt enkelt
© Ikea

Det er aldri unødvendige detaljer i Ilse Crawford – og hennes kontor StudioIlse – sine design. Tvert imot er detaljene enkle, som innslag av messing og en liten knekk i vaser og lamper.

Full pupp!
© Ikea

StudioIlses mugger er helt på trend!

Nydelig materialmiks
© Ikea

Så enkelt, men likevel så sanselig og vakkert.

Lyskilde
© Ikea

Det frostede glasset gjør lyset i lampen dust og stemningsfullt.

Hjemmekoselig
© StudioIlse

... og når vi først snakker om StudioIlse: Bo på Ett Hem i Stockholm neste gang du er der, for førstehånds erfaring av designkontorets fantastiske arbeid.

På besøk
© StudioIlse

I høst hadde StudioIlse innredet galleriet The Apartment i København som et hjem. Det gjorde virkelig inntrykk på oss da vi var på besøk! Heldigvis lar bildene den midlertidige utstillingen vare evig.

Hedersgjest
© Grete Sivertsen

Ilse Crawford var hedersgjest under møbelmessen i Stockholm i februar. Der hadde hun innredet loungen på sitt karakteristisk vis!