12 designnyheter vi elsker akkurat nå

Vi elsker god design og har samlet våre favoritter på designfronten akkurat nå.

Norske Northern har kommet med et nytt møbel som kan brukes til både skrivebord, sidebord eller nattbord. Det er den finske møbeldesigneren Sami Kallio som står bak designet.

Tilgjengelig i lysoljet, røkt eller svartmalt eik. Fra 8.990 kr, northern.no.

Thomas Pedersen står bak den elegante spisestolen Dosina, for Eva Solo. Stolen kan stables, og fås med eller uten delvis polstring.

Pris fra 3.995 kr, evasolo.com.

Sofaen Connect Soft Modular Sofa fra Muuto, designet av den norske designduoen Anderssen & Voll, lanseres nå i en ennå mykere versjon.

Fås i en rekke ulike farger og tekstiler. Fra 31.495 kr, muuto.com.

Menu lanserer denne høsten Battus-pleddet. Det kommer i tre forskjellige farger, og er sammensatt av 99 % ull, og har en vevet kant i silke som danner en elegant ramme rundt ytterkantene.

Pris 2985 kr, menuspace.com.

Mineral Sculptural Table fra Ferm Living er laget i marmor, og kantene hugget for hånd med meisel, noe som gjør at hvert bord er unikt i sin fremtoning. Bordet er både skulpturelt og vakkert.

Pris 10.499 kr, fermliving.com.

Space Copenhagen har denne høsten designet et elegant vitrineskap for Gubi. Skapet kommer i sort/brun- og lysbeiset eik, og består av tre hyller som gir gode muligheter til oppbevaring.

Pris 56.095 kr, gubi.com.

Bauhaus dining table fra Kristina Dam Studio. Spisebordet er laget av beigefarget rustfritt stål og kan brukes både innendørs og utendørs.

Fås i fargene sort eller hvit. Pris 17.850 kr, kristinadam.dk

Den lille bordlampen Pantop som ble designet av Verner Panton i 1980, lanseres nå i en bærbar versjon - perfekt til å ta med seg rundt i hjemmet eller ut på terrassen.

Pris 2.695 kr, verpan.com

Det danske designstudioet MOEBE fortsetter å utforske en verden av speil. Med sitt nyeste design, Rectangular Wall Mirror, har samlingen fått en ny form. Designet er rent og minimalt, og består av to elementer, speilglass og trelister laget av bærekraftig tre.

Speilet kommer i tre størrelser, og kan fås i ask, lys eller sortfarget eik. Pris fra 999 kr, moebe.dk.

Andreas Bergsaker har designet det lille vegghengte hylleskapet Rundkast for Fram Oslo. Den sirkelrunde åpningen skjuler to hyller til oppbevaring, mens undersiden har praktiske kroker til oppheng.

Pris på 2.950 kr, framoslo.no.

Eclipse Desk er designet av Fred Rigby Studio for Menu. Skrivebordet er laget i massiv eik, og har en særegen, organisk silhuett. Bordplaten er utstyrt med et lokk som skjuler et smart rom for oppbevaring, slik at overflaten på skrivebordet forblir fri for rot.

Pris 21.495 kr, menuspace.com.

Unity krakken er designet av designeren og kunstneren, Monica Förster for Zanat. Den er laget i massivt tre med elegante håndskårne detaljer, og egner seg like godt som sidebord og krakk.

Fås i svartbeiset lønn og oljet valnøtt finish. Pris 13 345 kr.