Lekre peistradisjoner i ny drakt

Når danske Scan fyller 40 år blir det invitert til fest. Se årets nyheter her!

40 år etter oppstarten i Odense kan Scan se tilbake på utallige designpriser, og en posisjon som en av verdens mest solgte peisovnprodusenter. Det betyr likevel ikke at de tar seg en velfortjent pust i bakken.

For når målet er å lage de beste peisovnene på markedet ved å fokusere på dansk design, innovasjon og brukervennlighet er det ikke tid til denslags.

Resultatet er fem nye og oppdaterte modeller som oppsummerer 40-års erfaring med det ypperste innen peisdesign.

Suksessen fortsetter i hvit

Den frittstående peisovnen Scan 80 i sort utførelse ble raskt en publikumsfavoritt da den kom på markedet i 2017. Fra og med i år får du den også i hvitt, noe som forsterker ovnens lekre uttrykk.

Det første du legger merke til på Scan 80 er den lekre prismeformen som gir 180 graders innsyn til flammene, og er du opptatt av detaljer vil du sette pris på at håndtaket er skjult i ovnen for å gi en så ren overflate som mulig.

Les mer om Scan 80-serien her!

Den lekre og plasseringsvennlige Scan 1008-S

Scan 1008-S er en komplett frittstående peis som er spesielt plasseringsvennlig. Hemmeligheten ligger i at den leveres som et ferdig byggesett med integrerte brannmursplater.

Resultatet er en lekker peis med innsyn til flammene fra to sider, og som i tillegg er så enkel å montere at du har den på plass i løpet av et par timer. Dette er også et spesielt godt valg for de kreative, siden du kan male brannmurplatene i akkurat den fargen du selv ønsker.

Les mer om Scan 1008-S her!

Eller hva med en helt ny og moderne peisinnsats?

Selv om frittstående peisovner er svært populære blant de som ikke har peis fra før, er det fortsatt mange som sverger til en peisinnsats: Enten fordi de bygger en helt ny bolig, eller fordi de vil oppdatere den peisen de allerede har.

Faller du i denne gruppen bør du merke deg nyhetene Scan 1005 og 1006, som er svært effektive innsatser med et moderne uttrykk. Bak det lekre designet står Halskov & Dalsgaard, to av Danmarks fremste peisdesignere.

Det som skiller de to modellene er bredden. De to kommer nemlig i ulike størrelser, men det fine er at rammen også kan fås i spesialmål slik at den enkelt kan erstatte din eksisterende peisinnsats.

Les mer om Scan 1005 og 1006 her!

Hjørneplassering: Scan 1008

Har du lyst på en lekker peisinnsats som gjør seg godt i et hjørne? Da er det den stilrene Scan 1008 du bør merke deg. Dette er forløperen til det ferdige byggesettet 1008-S, og gir deg det samme lekre innsynet fra to sider.

Som du forventer av en Scan er den selvsagt proppet med designdetaljer, og både håndtak og kontroller er skjult i ovnen for å gi den et rent og lekkert uttrykk.

Les mer om Scan 1008 her!

Den frittstående Scan 80 kommer i to høyder: Her ser du den høye versjonen, som har rom for varmelagrende steiner. De avgir varme i opptil 12 timer etter at siste kubbe er lagt på bålet!

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Scan.