Kobberhus med drømmeutsikt

Tenk å våkne til dennne utsikten om morgenen! Se bildene fra det spennende panoramahuset i Stavanger.

Soverom med sjøutsikt
© Lise Bjelland

Kunne du tenke deg å våkne til denne utsikten hver morgen? Det spennende huset med kobberkledning er fullt av spesielle løsninger.

Fra foreldrenes soverom er det unik utsikt og ingen innsikt. Persienner som kan dras nedenfra og opp hindrer dette. Plassbygd nattbord er laget av Vågane Viste. Leselampene er av merket Deltalight B-flex

Kobberhus i Stavanger
© Lise Bjelland

Det vakre huset på Sunde i Stavanger vekker daglig oppmerksomhet fra turgåere som ofte stopper opp for å se. Ikke så rart når huset kan skilte med edelt metall på fasaden, spennende belysning og store vinduer ut mot sjøen.

60 meter strandlinje
© Lise Bjelland

Panoramavinduene i stuen gir en fabelaktig utsikt til eiendommens 60 meter lange strandlinje. Maleriet er av Mona Orstad Hansen. Sofaen og det smale bordet er fra Living.

Halvåpen kjøkkenløsning
© Lise Bjelland

Kjøkkenet med spiseplass er skilt fra stuen med en halvåpen murvegg med nisjer for innsyn og oppbevaring. Her fikk også huseierens drøm om gasspeis en sentral plass.Over spisebordet på kjøkkenet henger en flott lampe i muranoglass fra AXO Aura i fargen «Tea». Kjøkkenet er levert av Scandinavia.

Smart skillevegg
© Lise Bjelland

Veggen mellom kjøkken og stue har flere funksjoner enn å dele de to rommene. Plass til bruks- og pyntegjenstander er nyttig og at den slipper lyset gjennom var også viktig. I stuen har den norske stolen “Peel” fra Varier Furniture fått hedersplassen foran de store vinduene.

Metall og sten
© Lise Bjelland

Huset er gjennomgående i naturmaterialer som kobber, stein og tre. Det metalliske temaet fra fasaden tas opp i interiøret med den prangende gullampen Axo fra Lightcom.

Bygget entremøbler av restmateriale
© Lise Bjelland

Romslig inngangsparti er praktisk, særlig med mange barn i huset. Overskuddmateriale fra gulvlegging gjorde det mulig med en kombinert sittebenk og boks til å skjule sko.