Hjemme hos interiørekspertene

Se hvordan det ser ut hjemme hos paret som jobber med interiør.

Ribbet rom
© Pernille Kaalund/heyhome.dk

Når hun driver interiørbutikk og han er interiørkonsulent, sier det seg selv at de fleste stiler har vært utprøvd også på hjemmefronten. Da paret skulle flytte inn i ny funkisbolig, ønsket de å starte på nytt. På ønskelisten stod enkel, stilren bolig, gjerne litt ribbet, med en åpen planløsning.
Kjøkkenet i svartbeiset eik fungerer som husets base. Pendelen over bordet med tremotiv er fra Sui Nui og er designet av Nicolette Brunklaus. Trefatet på bordet er fra Selected by John Dick.

Stram stue
© Pernille Kaalund/heyhome.dk

Før de flyttet inn bestemte ekteparet seg for å selge over halvparten av møblene ble solgt før de flyttet inn i det nye huset, og alt nips og antikviteter ble utelatt. Noen gamle ting har likevel sneket seg inn - for eksempel safaristolene av Kaare Klint.

Kontoret
© Pernille Kaalund/heyhome.dk

Kontoret i andre etasje får med tiden utgang til en stor takterrasse, som bare mangler den siste finishen. Kontorstolen er fra Magis og den lyseblå lampen er fra Something from Nothing.

Myk minimalisme
© Pernille Kaalund/heyhome.dk

Soverommet ligger vegg i vegg med et stort garderoberom og badet. Her er alt innenfor rekkevidde på travle morgener. Unikasengeteppet gir liv og varme til det minimalistiske rommet. Det er laget av gamle brudedrakter fra Guatemala gjennom et fair trade-prosjekt. Fargene i hjemmet er nøye avstemte: Svart, grå, sand, beige og en liten dash med gult.

Walk in-closet
© Pernille Kaalund/heyhome.dk

Ønsket om et ribbet og enkelt uttrykk har gjort at huset mangler både lister, paneler, dørkarmer og vanlige dører.
Takpendelen i garderoberommet er designet av Verner Panton.

Rett på badet
© Pernille Kaalund/heyhome.dk

Fra garderoberommet er det direkte adkomst til badet. Bademøblene er fra Ålborg Køkkenforum. Klokken er fra Established & Sons.