Kjøpte leilighet som et oppussingsobjekt: Resultatet ble et nydelig utført kompromiss

Sigrid og Øyvind har klare tanker om hvordan de vil ha det hjemme, men de tenker ikke alltid helt likt. Resultatet­? Et nydelig utført kompromiss!

Beige sofa og lyse detaljer i stuen.
© Foto & styling av Inger Marie Grini

Da Sigrid og Øyvind kjøpte sin første leilighet sammen, var planen å pusse opp litt etter litt. Slik ble det ikke helt.

– Vi kjøpte leiligheten som et oppussingsprosjekt, men det ble en bråere prosess enn vi hadde tenkt, sier Sigrid.

En helt fantastisk toppleilighet i New York!

Den store takhøyden gir rikelig med boltreplass til den skulpturelle taklampen Heracleum fra Moooi, uten å gå på bekostning av lettheten i rommet. Ved siden av den gamle omtrukkede sofaen står Birdy-lampen, designet av Birger Dahl for Northern Lighting. Det lille Bowl-sidebordet er fra Mater, mens den store klokken er arvet fra Øyvinds familie.

Spennende taklampe liver opp i stuen.
© Foto & styling av Inger Marie Grini

Taklampene aim, designet av brødrene Bouroullec for Flos, er blikkfanget i den ellers nøytralt innredede stuen på Frogner. Lenestolen­ Cuscini er fra Jess Design, sofaen er fra svenske Jonas Ihreborn, mens trillebordet­ er arvet fra Øyvinds foreldre.

8 hete interiørtrender i 2017.

Spisebord i lyst tre.
© Foto & styling av Inger Marie Grini

Paret har selv tegnet spisebordet og kjøkkeninnredningen, hvor viften går elegant i ett med den flisbelagte veggen­ bak. Ola Windsor-stolene er designet av Alf Sture for Tonning & Stryn, mens det store tyrkiske gulvteppe er kjøpt brukt.

Hold deg oppdatert på interiør og trender her!

Langt spisebord med plass til mange.
© Foto & styling av Inger Marie Grini

Det lange spisebordet står herskapelig­ plassert i karnappet, dekorert med keramikk­fat laget av Ragnhild Wik og tekanne funnet brukt hos Fransk Bazar. Taklampen Heracleum fra Moooi er den samme som i den mellomste stuen, en effektiv­ måte å binde sammen interiøret på.

Hjemmekontor med morsomme detaljer.
© Foto & styling av Inger Marie Grini

I den ene stuen av tre på rekke, står et skrivebord over et arkivskap fra Ikea, som rommer papirer og andre småting. Her, som på kjøkkenet, står også Alf Stures Ola Windsor-stol fra Tonning & Stryn.