© Anders Schønnemann Hovedrett Toast med sopp Perfekt til dagen derpå, en hyggekveld foran TV-en eller bare som en superenkel middag. Av Lone Kjær — 01. oktober 2023 Toast med sopp Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + 125 g sopp - gjerne flere ulike typer 1 ss olivenolje ½ fedd presset hvitløk ½ håndfull persille 2 skive surdeigsbrød Olivenolje 6 skive chorizo 2 stykk egg Salt og pepper Slik gjør du Rens soppen og skjær den eventuelt i mindre biter. Varm opp oljen i en stekepanne og stek soppen sammen med hvitløken på høy varme i noen minutter. Ta soppen opp av pannen. Skyll, hakk og tilsett persille i retten. Drypp olivenolje over brødet og grill det på en varm grillpanne. Stek eggene og fordel sopp og chorizopølse på brødet. Topp med stekte egg og krydre med salt og pepper. Håndplukket til deg Hovedrett Hvit fisk, asparges, erter og beurre blanc Hovedrett Oppskrift på grillet svinemørbrad med tilbehør Hovedrett Vegetariske woknudler Hovedrett Squashfrittata med oliven og pecorino Hovedrett Grillede breiflabbkjaker à la saltimbocca Hovedrett Grønnsaker i grønn curry