© Anders Schønnemann

Toast med sopp

Perfekt til dagen derpå, en hyggekveld foran TV-en eller bare som en superenkel middag.

Toast med sopp

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 125 g sopp - gjerne flere ulike typer
  • 1 ss olivenolje
  • ½ fedd presset hvitløk
  • ½ håndfull persille
  • 2 skive surdeigsbrød
  • Olivenolje
  • 6 skive chorizo
  • 2 stykk egg
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  • Rens soppen og skjær den eventuelt i mindre biter.
  • Varm opp oljen i en stekepanne og stek soppen sammen med hvitløken på høy varme i noen minutter. Ta soppen opp av pannen.
  • Skyll, hakk og tilsett persille i retten.
  • Drypp olivenolje over brødet og grill det på en varm grillpanne.
  • Stek eggene og fordel sopp og chorizopølse på brødet. Topp med stekte egg og krydre med salt og pepper.