© Anders Schønnemann Hovedrett Toast med sopp Perfekt til dagen derpå, en hyggekveld foran TV-en eller bare som en superenkel middag. Av Lone Kjær — 01. oktober 2023 Toast med sopp Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + 125 g sopp - gjerne flere ulike typer 1 ss olivenolje ½ fedd presset hvitløk ½ håndfull persille 2 skive surdeigsbrød Olivenolje 6 skive chorizo 2 stykk egg Salt og pepper Slik gjør du Rens soppen og skjær den eventuelt i mindre biter. Varm opp oljen i en stekepanne og stek soppen sammen med hvitløken på høy varme i noen minutter. Ta soppen opp av pannen. Skyll, hakk og tilsett persille i retten. Drypp olivenolje over brødet og grill det på en varm grillpanne. Stek eggene og fordel sopp og chorizopølse på brødet. Topp med stekte egg og krydre med salt og pepper. Håndplukket til deg Hovedrett Grønnsaker i grønn curry Hovedrett Nudelsuppe asian style Hovedrett Posjert hvit fisk med vintergrønt og sauce blanquette Hovedrett Vegetariske woknudler Hovedrett Grillede breiflabbkjaker à la saltimbocca Hovedrett Andebryst med varm eplesalat og sopptoast