Stekt nudelsalat med teriyaki-oksekjøtt, sprø grønnsaker og peanøtter
Det er utrolig lett å lage en nudelsalat. I tillegg er det både sunt og samker fantastisk godt. Har du rester til overs kan det også fint spises til lunsj dagen etter.
Unngå at skjermen slukker
Ingredienser
2
personer
Sprø grønnsaker
½
stykk
liten spisskål
1
stykk
gulrøtter
100
g
grønne bønner
½
bunt
vårløk
1
ss
soyasaus
Teriyaki-oksekjøtt
½
ss
olivenolje
200
g
oksekjøtt i strimler
2
ss
teriyakisaus
Topping
½
bunt
fersk koriander
1
ss
peanøtter
Slik gjør du
Kok nudlene i henhold til anvisningene på pakken og la dem renne av.
Fjern de ytterste bladene og stilken fra kålen og hakk den fint.
Skjær gulrøttene i strimler. Trim bønnene. Hakk vårløken.
Varm opp oljen i en stekepanne og stek kjøttet 2-3 min. på hver side. på hver side. Tilsett teriyaki og ta kjøttet ut av pannen.
Stek kål, gulrøtter og bønner noen minutter i samme panne.
Tilsett nudlene og rør rundt.
Tilsett soyasaus og stek i noen minutter.
Anrett de stekte nudlene i skåler med grønnsaker og teriyaki-stekt kjøtt.