© Foto: Tia Borgsmidt, Opskrift og styling: Lone Kjær

Stekt nudelsalat med teriyaki-oksekjøtt, sprø grønnsaker og peanøtter

Det er utrolig lett å lage en stekt nudelsalat. Få oppskriften her!

Stekt nudelsalat med teriyaki-oksekjøtt, sprø grønnsaker og peanøtter

Det er utrolig lett å lage en nudelsalat. I tillegg er det både sunt og samker fantastisk godt. Har du rester til overs kan det også fint spises til lunsj dagen etter.

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

Sprø grønnsaker

  • ½ stykk liten spisskål
  • 1 stykk gulrøtter
  • 100 g grønne bønner
  • ½ bunt vårløk
  • 1 ss soyasaus

Teriyaki-oksekjøtt

  • ½ ss olivenolje
  • 200 g oksekjøtt i strimler
  • 2 ss teriyakisaus

Topping

  • ½ bunt fersk koriander
  • 1 ss peanøtter

Slik gjør du

  • Kok nudlene i henhold til anvisningene på pakken og la dem renne av.
  • Fjern de ytterste bladene og stilken fra kålen og hakk den fint.
  • Skjær gulrøttene i strimler. Trim bønnene. Hakk vårløken.
  • Varm opp oljen i en stekepanne og stek kjøttet 2-3 min. på hver side. på hver side. Tilsett teriyaki og ta kjøttet ut av pannen.
  • Stek kål, gulrøtter og bønner noen minutter i samme panne.
  • Tilsett nudlene og rør rundt.
  • Tilsett soyasaus og stek i noen minutter.
  • Anrett de stekte nudlene i skåler med grønnsaker og teriyaki-stekt kjøtt.
  • Topp med fersk koriander og peanøtter.

Her får du våre 10 beste oppskrifter på salat!