Hovedrett Pasta med vårløk, ramsløk og bacon Enkel og lekker pastarett – et opplagt luksusvalg i hverdagen! Av Gitte Heidi Rasmussen — 03. juni 2019 oppskrift © Stine Christiansen Pasta med vårløk, ramsløk og bacon Tid: 20 min. Dette trenger du: 8 skiver lufttørket bacon 300 g lang fusilli eller spaghetti av god kvalitet 1 bunt vårløk olivenolje 1 stor håndfull ramsløksblader salt og nykvernet pepper 75 g friskrevet parmesan Fremgangsmåte: Stek baconskivene sprø og legg dem til side. Kok pastaen al dente i lettsaltet vann, etter anvisning på pakken. Rens vårløkene og snitt stilkene på langs. Skyll ramsløksbladene godt. Stek vårløk og ramsløk i olivenolje på middels varme i 2 minutter. Ha over et par spiseskjeer av pastavannet og bland deretter i den kokte pastaen. Smak til med salt og pepper, og fordel pastaen i dype tallerkener. Topp det hele med bacon, dryss godt med revet parmesan over og server umiddelbart. Håndplukket til deg Hovedrett Grønnsaker i grønn curry Hovedrett Squashfrittata med oliven og pecorino Hovedrett Vegetariske woknudler Hovedrett Peach melbatomatsalat med ristede kikerter Hovedrett Kremet jordskokksuppe med blåskjell Hovedrett Ølbraisert hjortekjøtt med bjørnebær