Hovedrett Pasta med vårløk, ramsløk og bacon Enkel og lekker pastarett – et opplagt luksusvalg i hverdagen! Av Gitte Heidi Rasmussen — 03. juni 2019 oppskrift © Stine Christiansen Pasta med vårløk, ramsløk og bacon Tid: 20 min. Dette trenger du: 8 skiver lufttørket bacon 300 g lang fusilli eller spaghetti av god kvalitet 1 bunt vårløk olivenolje 1 stor håndfull ramsløksblader salt og nykvernet pepper 75 g friskrevet parmesan Fremgangsmåte: Stek baconskivene sprø og legg dem til side. Kok pastaen al dente i lettsaltet vann, etter anvisning på pakken. Rens vårløkene og snitt stilkene på langs. Skyll ramsløksbladene godt. Stek vårløk og ramsløk i olivenolje på middels varme i 2 minutter. Ha over et par spiseskjeer av pastavannet og bland deretter i den kokte pastaen. Smak til med salt og pepper, og fordel pastaen i dype tallerkener. Topp det hele med bacon, dryss godt med revet parmesan over og server umiddelbart. Håndplukket til deg Hovedrett Grønnsaker i grønn curry Hovedrett Vegetariske woknudler Hovedrett Pasta med posjert egg og knust, sprø panchetta Hovedrett Posjert hvit fisk med vintergrønt og sauce blanquette Hovedrett Italiensk pasta med artisjokk Hovedrett Denne pastaretten er redaksjonens favorittrett på travle dager: "Den er frisk og kremet, men tar bare 10 minutter."
Hovedrett Denne pastaretten er redaksjonens favorittrett på travle dager: "Den er frisk og kremet, men tar bare 10 minutter."