Sukkerbrød
• Sett stekeovnen på 175 C grader varmluft.
• Del vaniljestangen, skrap ut frøene og bland med 1 spiseskje av sukkeret. Pisk sammen sukker, vanilje- sukker og smør til det er lyst. Pisk inn eggene, litt om gangen. Bland hvetemel med salt og bakepulver, og sikt det i røren.
• Tilsett grovrevet marsipan, og rør til det er jevnt. Fordel røren i 10 smurte silikonformer, og bak kakene i cirka 15 minutter til de er gylne.
Vaniljekrem
• Ha 4 desiliter melk i en kjele, og kok opp. Del vaniljestangen, og skrap frøene ut i litt av sukkeret.
• Pisk vaniljesukker med resten av sukkeret, maisennaen og 1 desiliter melk.
• Tilsett eggeplommer, og pisk det sammen. Når melken koker, rør inn blandingen. Senk varmen, og kok kremen på svak varme til den tykner.
• Hell kremen over i en bolle, dekk den med plastfilm og la den avkjøle seg.
Servering
• Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad, og pensle den smeltede sjokoladen på kaken. La den stivne.
• Ha vaniljekremen i en sprøytepose med tut, og sprøyt krem på kakene.
• Rens jordbærene, og skjær dem i skiver.
• Fordel jordbærene på toppen, og dryss melis over.