Smugtitt: Her er julenyhetene fra H&M Home

Kolleksjonen består av vakre juledekorasjoner, grafiske putetrekk og nye essensielle artikler til hjemmet.

© H&M Home

Hjemmet er viktigere enn noengang før

H&M Home ringer julen inne med sin nye kolleksjon bestående av naturmaterialer og rustikk estetikk, som legger opp til avslapping og hygge med familien og nære venner.

Vi befinner oss alle i en annerledes tid og med dette skal vi passe ekstra god på hverandre - dette fremhever H&M sin nye julekolleksjon.

© H&M Home

Fortryllende julepynt

De nye nøkkelproduktene i kolleksjonen består av blant annet et bredt utvalgt av tepper, sesonginspirerte putetrekk og vakre vaser i resirkulert glass.

Nytt gyldent bestikk, rustikt stentøy og en rekke lys vil også bli lansert til den magiske sesongen vi går i møte.

– I begynnelsen av designprosessen, startet vi med å ta utgangspunkt i våre egne hjem og juletradisjoner. Ingen periode i løpet av året kan sammenlignes med denne magiske tiden, når det kommer til å skape en hyggelig og avslappende atmosfære i hjemmet. I år handler julesesongen hos H&M HOME om tradisjoner og om å passe på hverandre og sine nærmeste. Vi vil feire ’de små gledene’ i form av avslappende opplevelser, sansevekkende ritualer og øyeblikkene med generøsitet. Vi synes det å feire julen med dem man elsker, å være generøs og ta vare på hverandre, blir helt essensielt i år, forteller Evelina Kravaev Söderberg, Head of Design and Creative hos H&M HOME.

Produktene blir lansert løpende i H&M HOME’s konseptbutikker, shop-in-shops og online fra denne uken og frem til desember.

Se kolleksjonen her

© H&M Home