Endelig er den her: Den store Juleboken

BO BEDREs beste juleidéer: Du får over 100 sider med de skjønneste oppskrifter, idéer og DIYs i julens tegn.

© Foto: Peter Kragballe, Styling & design: Camilla Tange Peylecke

Gjør noe ekstra ut av denne julen

Vi er mange som har behov for at julen blir noe spesielt i år. Og flere gleder seg som små barn til at gjøre høytiden mer fortryllende enn noensinne.

Mange holder seg mer innendørs enn de pleier. Noen har lett etter nye eller andre ting å fordype seg i - og nettopp dette er julen som skapt til. Juletiden er en perfekt tid til å sitte inne og hygge med hjemmebakst og kose seg med kreative julesysler. Og akkurat det kan vi hjelpe til med!

Årets store Julebok hyller nemlig håndarbeid

Å klippe og lime hører julen til - og hvis det gjøres med papir av høyeste kvalitet, kan pynten brukes år etter år. Vi inviterer deg til å slippe kreativiteten løs og overgå deg selv i hjemmelaget julepynt. I boken finner du sjablonger og idéer til de vakreste kremmerhus, moderne julehjerter, kjempestjerner og eventyrlige girlandere.

I juleboken vår gir vi deg også årets fineste gjør-det-selv-ideer med silke og perler. Bruk de mørke vinterkveldene med familien og skap sammen, barn som voksne, de fineste evighetsblomster av silke, elegante serviettringer av perlekreasjoner eller en overdådig krans av hjemmelagde perleblomster.

Men vi skal også ut.

Vår lengsel etter naturen avspeiler seg i årets største juletrend: Naturens skjønnhet.

Selv om vi kanskje ikke får den hvite julen vi drømmer om, er det mengder av juleinspirasjon og herligheter å finne i naturens skattkammer. Det er nemlig noe helt spesielt å ta ut i naturen og finne årets julepynt. Vi viser deg mange ideer til hjemmelaget, naturlig julepynt: alt fra adventsdekorasjoner og stjerner til bordpynt. Vi guider selvfølgelig også til hvordan du går frem.

Få Den store Juleboken for 169 kr. inkl. forsendelse.

© Foto: Peter Kragballe, Styling & design: Camilla Tange Peylecke
© Foto: Peter Kragballe, Styling & design: Camilla Tange Peylecke
  • 1 boks vikingmelk (397 g)
  • 450 g sukker
  • 115 g smør
  • 1 ½ dl lettmelk
  • 400 g hasselnøtter
  • 1 stor ss vaniljesukker