Bli med på vår julekalender!

Nye og spennende premier hver dag frem til julaften!

  1. desember starter vi med vår julekalender! Her kommer det nye og spennende premier hver dag til og med julaften. Følg med på vår side!

Vilkår for konkurransen:

*Konkurransen arrangeres av Bo Bedre Norge. Hvis du har spørsmål om konkurransen, kan du kontakte kundeservice på tlf. + 47 23 06 87 00. Konkurransen løper i perioden 1. Desember til 24. Desember 2018, og vi trekker 24 premier, dog kan det være luker hvor det trekkes flere vinnere på én luke. Vi trekker blant alle de innkomne svarene, og du kan kun delta én gang per luke. Vinneren får direkte beskjed på e-post. Hvis vi ikke får kontakt med vinneren innen 7 dager etter at konkurransen for den enkelte luke er avsluttet, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Premien kan ikke gjøres om til kontanter. Du må være 18 år for å delta og ha bosted i Norge. Ansatte i Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Er premierverdien over 10.000 NOK betales gevinstskatt av vinneren.

Personopplysninger som angis ved deltakelse i konkurransen, behandles i henhold til retningslinjene for personvern, som du kan lese på www.bonnierpublications.com/personvernpolitikk

– Ved å delta i julekalenderen blir du automatisk påmeldt Bo Bedres nyhetsbrev. 25.000 andre design- og interiørinteresserte mottar gladelig våre nyhetsbrev fordi vi viser:

  • Inspirerende hjemmebesøk fra norske og internasjonale hus og hytter

  • Nyheter om norsk design og arkitektur

  • Spennende konkurranser og tilbud

Dersom du angrer på at du meldte deg på nyhetsbrevet, kan du til enhver tid melde deg av. Det gjør du via en direktelenke som du finner i bunnen av alle våre nyhetsbrev.

Det er dessuten viktig for oss at du er trygg, og vi gir derfor ikke dine personlige opplysninger videre uten ditt samtykke.

– Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.

– Vinnerne vil bli kontaktet via e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn og e-postadresse.

– Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.

– Deltakelse i konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.

Vår personvernpolitikk finnes her:

[https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/](https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/)