3 snarveier til det eksklusive soverommet

Et godt innredet soverom inviterer til ro og avslapping, og lar deg senke skuldrene. Vi veileder deg om hvordan vi kan skape gode omgivelser for et velværerom.

Et soverom skal ses som et rom for velvære, der avslapping og ro er i fokus for å skape rammene for en god natts søvn. Her får du noen snarveier som raskt kan gi soverommet ditt en mer eksklusiv atmosfære, så det både ser vakkert ut og gir deg den roen du trenger i hverdagen.

© Georg Jensen Damask

Velg en klassisk bordlampe til nattbordet for et strømlinjeformet uttrykk. Skap diskré blikkfang med en varm farge og forsterk uttrykket med sengetøy i grå toner som AGER-sengetøyet i fargen Quartz.

© Georg Jensen Damask

2. Prioriter sengetøy av høy kvalitet

Komfortabelt sengetøy kan være avgjørende for en god natts søvn. Derfor kan interiøret føles mye mer eksklusivt og søvnen mer behagelig med sengetøy av høy kvalitet. Velg en design med diskré detaljer eller mønstre for et nedtonet uttrykk, for eksempel det nye AGER-sengetøyet fra Georg Jensen Damask. AGER-sengetøyet er produsert av 100 % egyptisk bomull, som med lange fibre sikrer gode pustende egenskaper og gir en mykere og mer slitesterk tråd. Samtidig har damaskvevd sengetøy i egyptisk bomull vanligvis lengre levetid, noe som gjør det til et mer bærekraftig valg.

Hold deg til sengetøy i rolige nyanser og kombiner det med en fargepalett som skaper et gjennomført uttrykk og markerer årstidene – for eksempel grått sengetøy kombinert med flere forskjellige putestørrelser i lyse eller mørke grånyanser for en eksklusiv hotell-look på vinteren. På sommeren vil sengetøy i friske farger gi en lett look som passer til de lyse dagene.

Med sin høye kvalitet gir AGER-sengetøyet fra Georg Jensen Damask deg et ønske om å tilbringe mest mulig tid på soverommet og i sengen. Her sett i vårens populære farge, Coral Rose.

© Georg Jensen Damask

3. Velg pynt med omtanke

Pyntegjenstander og utsmykning kan tilføre interiøret personlighet og fremheve stilen din, men gjør det enkelt på soverommet. Her er det viktig at de visuelle inntrykkene holdes på et minimalt nivå, slik at tankene kan få en pause fra inntrykk, og forberede seg på en god natts søvn.

Innred heller med få, men større ting for å skape et voluminøst og eksklusivt uttrykk, uten at rommet føles overfylt. Unngå forstyrrende elementer i rommet ved å velge ting som har en praktisk funksjon som en vakker stol til nattøy, en grønn plante for et sunt inneklima og et vakkert speil med karakter.