© Karin Oddner

Norrgavel går vintage

Handle dyre kvalitetsmøbler brukt på nye Norrgavel Vintage.

Møblene fra Norrgavel er håndverk som er laget for å vare i generasjoner. Den svenske møbelbedriften produserer miljøvennlige og solide produkter som naturlig nok er priset ganske høyt. Så hva gjør man når man har investert i et flott møbel, og det ikke lenger er plass til hele familien rundt bordet, eller det blir full kræsj mellom den vakre lenestolen man har, og stilen i huset man flytter til?

Nettstedet Norrgavel Vintage er svaret. Her skifter Norrgavel-møblene eiere mellom entusiaster, og man slipper de verste pruterundene. Selgerne legger inn annonse gratis, og informasjon om møblene er lett tilgjengelig på Norrgavels nettsider. Gjør et godt kjøp, men til en riktig pris.

© norrgavelvintage.se

Nå kan du til og med kjøpe lenestolen til Mister Norrgavel selv, Nirvan Richter. Norrgavel-gründeren har utviklet den miljøvennlige produksjonsmetoden og designer alle møblene selv. Nå flytter han fra Lund til Malmø, og selger blant annet lenestolen du ser på bildet.

Norrgavel vant BO BEDREs designpris for Grønt design i høst. Med Norrgavel Vintage har den svanemerkede møbelbedriften fulgt opp sin økologiske profil.