Få Marrakesh-stilen med H&M Home

Den nye kolleksjonen gir hjemmet ditt et sommerlig uttrykk for en rimelig penge.

© H&M Home

Blikket er vendt mot Marokko

Med tydelig inspirasjon fra overdådige marokkanske riads og pool-terrasser i Marrakesh har H&M Homes sin nye sommer-kolleksjon landet på en fin og varm innredningsstil.

Men kolleksjonen er faktisk todelt, og begge henter inspirasjon fra samme område:

– Det marokkanske landskapet og Marrakeshs arkitektur, med ørkenens naturtoner og byens farger, var store kilder til inspirasjon for våre sommer-stiler. Vi valgte å gå to veier – den ene stråler av energi med klare farger, levende print og sofistikerte detaljer, mens den andre er mer diskret og avslappet, med sandfargede toner, naturmaterialer og svarte detaljer, sier Evelina Kravaev Söderberg, Head of Design & Creative hos H&M HOME.

Ved å dele sommer-kolleksjonen i to er det enda større sannsynlighet for at du kan finne noe som passer inn i din innredningsstil.

© H&M Home

Skap en personlige stil med utallige kombinasjonsmuligheter

I kolleksjonene har det blitt eksperimentert med nye kombinasjoner av sterke farger som rosa, gul og oransje sammen med nøytrale toner, som sand, hvit og svart. Videre spenner materialene seg fra messing og farget glass til naturmaterialer som rotting og lin.

I kolleksjonen har det også blitt lekt med ulike friske print som palmetrær og eksotiske fugler, som virkelig kan være med og sette et personlig preg på innredningen.

Kolleksjonen kan du allerede nå finne i butikkene.

© H&M Home
© H&M Home
© H&M Home
© H&M Home