7 heite hyller

Trenger du noe å sette nipsen på? Eller et sted å stable bøkene dine? Her er noen lekre hyller som kan gjøre jobben.

Nye hyllemeter til hjemmet
© Produsentene

Bokhylle? Hylle til glass? Utehylle til hagen? Vi har plukket ut noen nøkkelhyller denne sesongen, så du kan finne noen nye, heite hyller til hjemmet ditt.

Se alle hyllene på de neste sidene!

Supre settekasser
© Produsentene

Det dukker stadig opp nye hyllesystemer basert på bokser i ulike størrelser. Serien fra Mater (til venstre) har bokser store som salongbord eller små som hyller, og kan kombineres som man selv vil. De er håndlaget i mangotre og koster fra 600 kr per stykk, mater.dk.

Til høyre: Vakker, sekskantet kobberhylle, 949 kr, Bloomingville - fin til å stille ut noen favoritter, for eksempel?

Fine flaskeformede hyller
© Produsent

Gino Carollo har designet en spennende hylleserie for Bonaldo som lanseres i disse dager. Den er ikke helt klar for butikkene ennå, men vi venter gjerne på de flakongformede stålhyllene April, May og June. Pris på forespørsel, dfu.no.

Gjør-det-selv .. (nesten!)
© Produsent

Hyllesystemet Stacked gjør det enkelt å sette sammen akkurat den hyllen som passer hjemme hos deg. Pris fra 695 kr per del, Muuto.

Meget minimalistisk!
© Produsent

Hyllen R.I.G. er designet av Mikal Harrsen og Adam Hall, formgiverne bak MA/U Studio. Den typisk skandinaviske, ultraminimalistiske, men svært funksjonelle hyllen tåler tidens tann og går aldri av moten. Hvor stor eller høy den skal være, bestemmer du selv etter behov. Som vist, 13 900 kr, maustudio.net.

Gammel klassiker
© Produsent

Hyllesystemet Demon ble designet allerede i 1954 av Mathieu Matégot. Selges i moduler. Fra 8505 kr, Gubi.

Hyller til både ute- og innebruk
© Produsent

Hyller er et fantastisk utemøbel. Har du plass, er det den letteste måten å skape personlige og intime uterom på. Hyllesystemet Shelvish i aluminium med messingbeslag passer også godt inne. Fra 5800 kr, friendsfounders.com.