Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

MUNCH lanserer nettbutikk

Mens vi venter på at Munchmuseet skal åpne dørene.

© Inger Marie Grini / Munch Museum

Ny nettbutikk

Munchmuseet har som mange andre kulturtilbud denne vinteren midlertidig stengt, men tilbyr adgang til museet digitalt via sin nettside. I tillegg har de nylig åpnet nettbutikk, hvor det er mulig å få tak i museets fine produkter og design, i trygg avstand fra andre kjøpeglade Munch-tilhengere.

På nettsiden kan du finne mange fine produkter som bøker, munnbind og souvenirer med trykk av kjente verk av Edvard Munch. Museet har i tillegg nettopp sluppet en ny kolleksjon i samarbeid med den anerkjente designeren Donna Wilson. Kolleksjonen består av designprodukter som blant annet sengetepper, morgenkåper, ulltepper og mye mer.

Støtt kulturen

Det kan være en god måte å støtte museet og en liten del av kulturnorge på, ved å for eksempel gi noen av disse fine produktene i gave til en venn, en kjæreste eller et familiemedlem. Se Munchmuseet sin nye nettbutikk og kolleksjon her.

© Inger Marie Grini / Munch Museum

© Inger Marie Grini / Munch Museum

Relaterte artikler