Løft baderommet med enkle grep

Det finnes ingen god grunn til å ha det kjedelig på badet

Introduser hygge
© Produsenten

Velg håndklær og velværeprodukter i duse farger, og la dem ligge fremme og skape sanselighet og hygge på badet. Hell innhold fra mindre vakker emballasje over på noe du heller foretrekker å hvile øynene på. Hold deg til en neddempet fargeskala, så blir det både delikat og pent. Tine K Home har gjort det fint!

Her kan du se flere stylingtips, for kjøkkenet, soverommet og stua.

Skap velværesoner
© Produsenten

De færreste av oss har eget spa, men vi kan jo strebe etter noe sånt. En lav, fritthengende benk kan fungere som både sitteplass og hylle for produkter. Og så hjelper det selvfølgelig med nye fliser, som disse fra Marazzi.

Miks materialer

Hotel Sp34 i København har de klart å skape lekre, sanselige bad ved hjelp av å kombinere ulike materialer. Enkle hvite fliser på veggene blir mer spennende når de får følge av betong, støpejern og messing. Vurder å få proff hjelp til å bygge din egen servantinnretning fremfor å kjøpe ferdige skap, så blir uttrykket mer interessant. Eller bare heng en av svenske Rubns fine lamper fra taket – mye er gjort bare der!

Tenk smart
© Produsenten

Har du for få opphengsmuligheter, men har ikke lyst til å bore i flisene på badet? En enkel stige gjør det lett for deg å henge opp både håndklær, tøy og smykker, og kan lett flyttes rundt på. Ideelt for små bad, for eksempel – stigen kan stå i dusjen og flyttes ut når det trengs. Fine håndklær fra bynord.

Spill på kontraster
© Produsenten

Kontrasten mellom svart og hvitt er en evig klassiker, og det kan aldri bli feil. Du skal kanskje ikke kjøpe ny innredning, selv om denne fra Dekton er veldig fin, men kanskje klarer du å introdusere paletten på annet vis? Mal de eksisterende skapene, for eksempel, eller få det til med detaljer som krukker, fat og speil.

Gjør det enkelt
© Produsenten

Toalettrullen er i alle fall ikke noe du vil bruke energi på, tenker du? Joda! Det er nemlig de små detaljene som utgjør helheten, og da kan til og med den få litt spesialbehandling. Ferm Living har laget dette fine messingopphenget, for eksempel.