Slik oppgraderer du kjøkkenet ditt enkelt

Med en spesialdesignet benkeplate får kjøkkenet ditt en helt ny og fresh look.

Du trenger ikke betale i dyre dommer for et nytt kjøkken eller bad. Det er mange muligheter for å gi kjøkken og bad en liten makeover, og det trenger ikke kun være å bytte fronter. Benkeplaten er en vel så viktig del av kjøkkenet.

Design din kjøkkendrøm med Granitop, og få en benkeplate som ikke alle andre har. Velg blant de siste trendene innen kjøkkenbenker enten du ønsker naturbetong eller naturstein som granitt, komposittstein eller marmor.

Ønsker du å bestille ny benkeplate? Finn din favorittstein og be om pristilbud på www.granitop.no.

Shades of grey

Grå og beige toner har lenge vært populært både på kjøkken og bad, og er det fremdeles. Forskjellen er at vi nå ønsker oss fargene ton-i-ton. Kombiner ulike materialer og nyanser av samme farge for å skape et behagelig og eksklusivt
uttrykk. Har du et lysegrått kjøkken, kan du kombinere frontene med en litt mørkere grå Crystal Nevada-stein fra Granitop og en mørkere grå vegg bak. Ønsker du et sterkere uttrykk, så er benkeplate i en kontrastfarge det perfekte valget. Har du et lyst kjøkken vil en mørk stein passe perfekt, for eksempel sort eller mørk grønn marmor. Vil du ha litt mindre kontrast, kan en sort vask på en lys benkeplate også gjøre stor forskjell. Hos Granitop finner du et bredt utvalg
kvalitetssteiner og kjøkkenvasker.

Slik fungerer det

På Granitop kan du bestille spesialdesignede benkeplater i naturlige kvalitetsmaterialer som marmor, granitt og komposittstein. Deres egne spesialister kommer hjem til deg for å ta mål, tilpasse etter dine ønsker og monterer ny benkeplate, alt innen 14 dager. Alle kjøkkenbenker har fem års garanti.

Dersom du ønsker, kan du og bestille kjøkkenvask og blandebatteri fra den tyske produsenten Blanco. Dette er produkter av høy kvalitet som passer perfekt sammen med materialene på benkeplatene.

Best løsning til best pris

Granitop spesialiserer seg på produksjon og salg av benkeplater til kjøkken, bad, samt fliser rundt peis eller vinduer. Målet er å gi best mulig løsning til best mulig pris, med et sterkt fokus på kundeservice. Granitop sine montører gjør hele jobben for deg, fra å ta mål, gi råd om valg av benkeplate, til å tegne opp og montere. Alt du trenger å gjøre er å nyte synet av ditt nye tidløse og unike kjøkken.

Ønsker du å bestille ny benkeplate? Finn din favorittstein og be om pristilbud på www.granitop.no.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Granitop.