La kjøkkenet vise hvem du er

Aldri før har vi vært så opptatt av hva vi spiser, hvor maten kommer fra og hvem som har brakt den til oss.

© Produsenten

Ny nordisk mat er blitt et begrep i restaurantverdenen, og vi er stolte av kjøkkenet vårt, som er kjent for å være av det sunneste i verden. Nå vil vi vise at vi er en del av denne stolte kulturen, også på hjemmebane. Derfor fortsetter vi å prioritere rommet der denne maten blir lagd. Vi vil fortsatt ha store, åpne kjøkkenløsninger, men nå med mer sanselige materialkombinasjoner enn vi har sett tidligere.

Enten vi brygger kaffen vår dråpe for dråpe, eller har gått en ekstra runde for finne de beste økologiske råvarene, så skaper det også en bevissthet rundt hva vi spiser av og med. Nyt vårens vakreste kjøkkentrender, vi har pukket ut godbitene.

Når kjøkkenet skal være en del av stuen, er det en fordel at systemet man velger er fleksibelt. Urban-serien fra SieMatic er bygd opp så det skal være enkelt å plassere i alle slags rom, og kan tilpasses individuelle behov. Serien har også fått en ny frittstående modul, en design ikke ulik de gamle framskapene. Serien er moderne og stram, men, moderne som den er, også inspirert av gamle tradisjonsmøbler.

© Produsenten

Smarte løsninger for å rydde plass på benken er mange. Bulthaup har en godt organisert modul der hverdagsredskaper har faste plasser i rom på veggen. Blandingen av lyst og mørkt treverk, glass og stål gir den stramme designen en varm særegenhet.

© Produsenten

Kompakt kjøkkenløsning er også et spennende valg i store rom der man har behov for en fleksibel møblering. HTH har lansert en ny funksjon med ekstra bordplate med hylleplass, som kan trekkes ut av kjøkkenbenken ved behov. Her er WorktopID skjult i innredningen, men kan tas frem på et blunk!

© Produsenten

Design med rene linjer uten grep gir kjøkkenet et lett og stramt uttrykk, mens det er den hvite detaljen i innredningen Riva Sort fra Jke design som gjør kjøkkenøya spennende. Hyllen bryter med den glatte fronten og gir plass til familiens personlige ting.

© Produsenten

Et fleksibelt system får du også med Kvik. Modellen Tinta Samtalekjøkken er, i samsvar med de store trendene, et system med en separat øy i rom- met. Fargen på de svarte aluminiums- profilene er folie du kan bytte farge på selv. Et fint, og ikke så dyrt, alternativ.

© Produsenten

En moderne livsstil krever personlig tilpassede løsninger. Den italienske kjøkkenprodusenten Varennas nyeste modell, Phoenix, med arbeidsbenk og fronter i stål, er et solid og vakkert utgangspunkt for å gjøre den til sin egen. Expo Nova og Kielland er forhandlere.

© Produsenten

Et vakkert verksted og en sosial arena for kokkekunster og sosialt samvær. Convivium fra Arclinea er et alt-i-ett-kjøkkensystem som møblerer hele rommet. Perfekt for åpne romløsninger.