Industrielt og blankt, men ikke kaldt

Høstens fineste kjøkken er røft og industrielt. Kjør stilen helt ut med en innredning i stål fra topp til tå eller spe på det du har med røffe innslag.

Blanke flater med varmt følge
© Nathalie Krag/House of Pictures

Blankpolerte flater i rustfritt stål gir oss assosiasjoner til store restaurantkjøkken, men det trenger ikke fremstå kaldt og upersonlig av den grunn. Tvert i mot! La deg inspirere av de røffe kjøkkenmodulene som er formgitt av Frama og Carl Kai Rand, spesielt for hjemmet hans i Købenahavn. I kombinasjon med en hvitoljet benkeplate i eik og håndtak i lær får kjøkkenet et mykt, moderne og organiskt preg, synes vi!

Her består kjøkkenet av ett skap og en kjøkkenøy i stål!

Stål i et stykke
© Produsenten

Italienske Abimis Ego-kjøkken består av AISI 304- stål som er lett å rengjøre, resirkulerbart og laget for å vare en evighet. De skreddersydde modulene i rustfritt stål, er en drøm for øyet! Form og størrelse kan tilpasses ditt rom og bygges som et legosett, del for del. Pris på forespørsel.

Foretrekker du et kjøkken i varmt treverk, har vi samlet de fineste til deg her!

Stålhyller fra String
© Produsenten

Det ikoniske String-systemet er lett gjenkjennelig for de fleste innen Skandinavia og tilbyr stålhyller til for eksempel et kjøkken som trenger en industriell piff.

Få interiørinspirasjon sendt direkte til innboksen din!

Skandinavisk med hint av industri
© Produsenten

Den lyse og skandinaviske kjøkkenstilen kler godt et hint av røff industri, slik Vedums lysegrå kjøkkenmodell Maja har fått med industrielle fliser på veggen fra Höganäs.

Lekkert i skap
© Produsenten

Både den lysegrå fargen og de glatte skapfrontene gir kjøkkenserien Maja fra Vedum et lett industrielt preg.

Du kan få et røft preg med betong og lyst treverk også!

Salt og pepper i matt metall
© Produsenten

Vi trenger ett sett ved kjøkkenøya og ett på bordet. Derfor roper vi et høyt hurra for at Norm Architects Bottle grinder nå lanseres i nok en lekker versjon. Denne i matt metall er fin nok til å stå på festbordet også, 599 kr, Menu.

Røff detalj på bordet
© Produsenten

Buckle Jar Spotted i støpejern, med spraglete overflate, er en røff detalj både på kjøkkenbenken og på spisebordet – ekstra fin er den med lekkert, rosa himalayasalt oppi! 319 kr, Ferm Living.

Røff barkrakk med mykt sete
© Produsenten

Den røffe konstruksjonen i barkrakken Barbry gir deg støtte til beina i flere høyder, og toppes av en plate i svartlakkert ask eller polstret sete. Vi går for en i petroleumsblå velur! 4764 kr, fredericia.com.

Vakkert og røft med industrielle materialer

Redskapslomme i vegetabilsk garvet skinn, 900 kr, Skandinavian Design Factory, Arki-krakk i tre og stål, pris på forespørsel, Pedrali/euklides.no, Fjällbo-serien er designet av Johan Kroon og er inspirert av industridesign fra tidlig 1900-tallet, hylle 995 kr, lampen fra Sammode Studio er tøff, men gir et vakkert lys. Ask is- og vinkjøler, med vanntett beholder og svartbeiset tre på utsiden, 20 x 22 cm, 1305 kr, House Doctor.

Det er flere måter å lykkes med svarte kontraster på kjøkkenet.BoligPluss har samlet et knippe vellykkede varianter.