14 smarte løsninger til kjøkkenet

Hjemmets hjerte skal fylles med lekre og lure løsninger, slik at alt ligger til rette for et godt liv og mye god mat. Velbekomme!

Nordisk skjønnhet
© Produsenten

Nordisk skjønnhet

Det spesielle nordiske lyset er ekstra vakkert mot lyse tresorter, som har fått sin renessanse. HTH har hentet ask tilbake i sortimentet, med nyheten Athena Lys Ask Laminat, til glede for alle tilhengere av nordiske designtradisjoner. Pris på forespørsel, hth.no.

Marmor på topp
© Produsenten

Marmor på topp

Benkeplaten på kjøkkenøya i Boforms nye Line One-kjøkken, er noe utenom det vanlige.

Fior di Bosco-marmoren har en spennende fargepalett i grønt og grått og en marmorering som minner om patinert metall. Den 10 cm høye platen har et nedfrest platå, hvor en skjærefjøl og en hendig beholder til salt og pepper ligger stabilt og kan skyves frem og tilbake.

Beholderen og fjølen er i eik, og armaturen i messing. Pris på forespørsel, boform.dk.

Shaker-kjøkken
© Produsenten

Shaker-kjøkken

– Jeg var inspirert av stilen til Shaker-sekten, der funksjonalitet kombineres med enkel design og tradisjonelt håndverk, forteller designer Mikael Axelsson om Ikeas nye Torhamn-fronter. Vi er frelst! Fra 185 kr, Ikea.

Bo i en bistro
© Produsenten

Bo i en bistro

Gjenskap bistro-stemningen i eget hjem med et enkelt kjøkken i mørkt tre. Fronter i brunbeiset ask med håndtak i lyst skinn skaper
et uttrykk som gløder av varme og kvalitet.

Og husk, i skuffer med ekstra god dybde er det plass til alt en ekte kokk behøver. Bistro-kjøkkenet fra Ballinglöv forhandles av Drømmekjøkkenet. Pris på forespørsel, drommekjokkenet.no.

En hjelpende hånd
© Produsenten

En hjelpende hånd

Hansgrohe kommer til unnsetning med den nye armaturen Metris Select. Når vannmengde og temperatur er valgt med grepet på siden, kan man slå av og på vannet ved å trykke på Select-knappen foran på svingtuten med fingeren, håndbaken, underarmen eller albuen. Fra 5090 kr, Hansgrohe.

Moderne møbelkjøkken
© Produsenten

Moderne møbelkjøkken

Framas oppdaterte kjøkken Frama 0.2 ser gammelt og flunkende nytt ut på samme tid. De ferdige modulene, som består av stålrammer og beiset heltre, kommer omtrent som et møbel og plasseres sånn du vil det i rommet.

På toppen kan du velge mellom mørk eller lys marmor, med unike tegninger og patina. Pris på forespørsel, frama.dk.

Støvgrønn oppdatering
© Produsenten

Støvgrønn oppdatering

 One er en ny versjon av den grepsfrie Line-serien fra Boform. Vi elsker
 kombinasjonen av støvgrønne fronter,   overskap i lys eik og italiensk marmor. Pris på forespørsel, boform.dk.

Nydelig kompositt
© Produsenten

Nydelig kompositt

Komposittmaterialet Hi-Macs kan formes til skjøtfrie kjøkkenbenker og vasker. Marcel  Wanders har designet nydelige farger til den nye kolleksjonen Lucia. Verdt å sjekke ut! lgcoll.se

Kompakt kjøkken
© Produsenten

Kompakt kjøkken

I små leiligheter er hver eneste kvadratmeter like dyrebar. Men med smarte løsninger kan man leve godt på liten plass.

I Bulthaup-kjøkkenet b3 gjøres den ellers ubrukelige veggen bak kjøkkenbenken om til smart oppbevaringsplass, med funksjonelle veggbokser til alt fra kniver og skjærefjøl til krydder og oljer.

Og når du lukker boksen er alt ute av syne – og ute av sinn! Pris på forespørsel, bulthaup.com.

Vakuumskuff til sous vide
© Produsenten

Vakuumskuff til sous vide

En gavepakke til sous-vide-tilhengere: Nå lanserer kjøkkenproffen
Gaggenau vakuumskuffen DV 461, 27 600 kr.

Solid snekkerkjøkken
© Produsenten

Solid snekkerkjøkken

Et kjøkken skal aller helst vare livet ut, og enda lenger. Når de store avgjørelsene og investeringene skal gjøres, er det tryggest å gjøre det i samråd med profesjonelle håndverkere med stor respekt for faget sitt.

Gå for snekkerkjøkken, så får du godt håndverk, materialer til å stole på, og generelt alt akkurat som du selv vil. Om et stilrent kjøkken i heltre er noe du kunne tenke deg, er Tingbø eik 38 grader-kjøkkenet et garantert trygt valg. Pris på forespørsel, hamran.no.

Et hemmelig rom!
© Produsenten

Et hemmelig rom!

MagicMoveID fra HTH ser ut som vanlige overskap, men har en hemmelig bakre del som kan senkes ned. Helt magisk!  Pris på forespørsel, hth.no.

Skoginspirert kjøkken
© Produsenten

Skoginspirert kjøkken

Tre, tradisjon og håndverk møtes i Kvänums nye kjøkken Intro, som Per Fernholm designet etter minner om en stemningsfull skog. Lave sokler, listverk i tre og slanke søyler mellom skapene gir et nett og elegant uttrykk i husets favorittrom.

En tynn benkeplate i grønn granitt understreker skogassosiasjonene og lettheten. Intro presenteres i alm, men kan også fås i ask og eik. Moderne formgivning av tradisjonelle materialer, det kan vi like! Pris på forespørsel, Kvänum.

Kjøkkenøy med usynlige skuffer
© Produsenten

Kjøkkenøy med usynlige skuffer

Kjøkkenøya Genius Loci er inspirert av gammeldagse sekretærskap eller skatoll, vakre møbler med hemmelige skuffer og funksjoner som gjør hverdagen mer praktisk.

De usynlige skuffene i Valcucine-kjøkkenet ligger skjult i benkeplaten og gir rom for smart oppbevaring uten å ta for mye plass i et spektakulært rom. Pris på forespørsel, valcucine.com