Høie introduserer helt ny produktlinje

Etter 170 år med fokus på kvalitetsprodukter til soverommet er det badeværelset sin tur.

Navnet Høie gir umiddelbart assosiasjoner til soverommet, men nå er dette i ferd med å endre seg. Den 170 år gamle tekstilprodusenten tar nemlig steget inn i en ny del av hjemmet med sin aller første baderomskolleksjon, og lanserer en helt ny produktlinje med delikate håndklær og lekre badekåper.

Håndklærne kommer i to utgaver, den lette og slitesterke Everyday-serien som er velegnet til hverdagsbruk, og Luxury-serien i egyptisk bomull som er designet med henblikk på å skape en herlig spafølelse på ditt eget bad.

Luxury-håndklærne i egyptisk bomull kommer i fem ulike størrelser i varm beige, hvit, grå, oliven og mørkeblå. Priser fra kr. 149.

Everyday-håndklærne i økologisk bomull kommer i to ulike størrelser i dus oliven, ecru, oker, brun og mørkeblå. Priser fra kr 99.

I tillegg til håndklær lanserer Høie også badekåper til hele familien, med modeller til både dame, herre og barn. Sistnevnte er en myk badeponcho med både hette og ører som utvilsomt blir en hit med de små. Alle håndklær og badekåper kommer i klassiske, ensfargede nyanser som vil vil pynte opp ethvert baderom.

Håndkle med hette kommer i fargene dus rosa, gul og grønn. Pris kr 399.

Badekåpe, dame i fargene beige og hvit. Pris Kr 749.