Her er de 5 mest populære interiørmerkene på Instagram

Du har helt sikkert hørt om det mest populære merket, men har du hørt om de fire andre?

Flest tags

Flere og flere av oss leter etter boliginspirasjon på Instagram når vi er på jakt etter noe nytt til hjemmet.

Derfor har eksperter fra OnlineMortgageAdvisor.co.uk nå funnet frem til de fem merkene som vi tagger mest på det sosiale mediet.

Vi ser nærmere på de fem inspirerende merkene her.

5. Maisons du Monde

På femteplassen finner vi det franske interiørmerket Maisons du Monde. Merket er kjent for å forene moderne og vintage design på en elegant måte. Derfor er det ikke overraskende et av Europas største boligmerker med 265 butikker.

Maisons du Monde har ikke funnet veien til Norge enda, men dersom du skal en tur rundt i Europa vil du høyst sannsynlig finne en av deres butikker.

Inntil det franske merket kommer til Norge, kan du besøke deres webshop her.

4. West Elm

Det amerikanske merket West Elm med hovedkvarter i New Yorker-kvarteret Brooklyn, har fingeren på pulsen når det kommer til moderne og bærekraftig innredning.

En stor del av West Elms produkter er enten økologiske, Fairtrade-merkede eller gjenvunnet. Som om ikke det var nok, støtter og benytter de seg av lokalt håndverk fra hele verden.

Her i Norge kan man dessverre ikke kjøpe West Elms interiør, men det skal vel ikke holde oss tilbake fra å bli inspirert av deres flotte Instagram-profil.

3. Zara Home

Det spanske boligmerket Zara Home kommer inn som nummer tre over de meste taggede på Instagram.

Zara Home har et stort utvalg av tilbehør til hjemmet, som dekker alt fra håndkleder til kjøkkenredskaper og rengjøringsmiddel.

Deres Instagram oser av varm og stilriktig design - og dersom du får lyst til å shoppe deres fine interiør til gode priser etter å ha besøkt deres Instagram konto, kan du gjøre det her.

2. Anthropologie

Det neststørste boligbrandet på Instagram er amerikanske Anthropologie.

Brandet er mest kjent for klær og tilbehør til kvinner, men deres profil byr også på flotte boliger, tilbehør og møbler.

Anthropologies stil er en god blanding av glade farver, bohem, eleganse, klassiske og moderne møbler.

Du kan besøke deres univers her.

1. IKEA

Det kommer antageligvis ikke som en overraskelse at IKEA er det mest taggede boligmerket på Instagram.

Den svenske møbelgiganten med prisvennlig innredning i alle kategorier er et hestehode foran de andre boligmerkene i antall tags.

Vi behøver neppe å introdusere IKEA nærmere, men har du fått lyst til å avlegge hjemmesiden deres et besøk kan du gjøre det her.