Her er 10 rom hvor color-blocking virkelig fungerer

Ved color-blocking er det kun fantasien som setter grenser. Men det er fortsatt én regel som man skal overholde.

Kombinér to farger

Her har man brukt color-blocking med to farger på veggen, hvor den nederste fargen automatisk fremstår som høye paneler. Det gir rommet et herskapelig og elegant uttrykk.

Man kan både bruke den hvite fargen som kontrastfarge, men også sette to litt sterkere farger opp mot hverandre. Det gir to vidt forskjellige uttrykk, men begge måter er med til å gjøre rommet mer personlig.

Trapper

En trapp kan bli gjort enda mer spennende å se på hvis man bruker color-blocking. Metoden kan få dybdene i rommet i spill og ved hjelp av trappen kan du få skapt vakre kontraster til rommet.

Hvis du har en mer frittstående trapp kan du bruke en solid farge under trappen. På den måten får du via color-blocking fremhevet trappens flotte måte å vri seg på.

Geometrisk

Color-blocking har uendelige muligheter og det er kun fantasien som setter grenser. Her har man brukt geometriske former som får veggen til å minne om et helt kunstverk og gir liv til rommet.

Igjen kan man kombinere fargene som man vil. Du kan holde rommet i dempede farger så det gir mer ro eller bruke skarpere kontraster, som for alvor får veggen til å skille seg ut.