8 vidunderlige senger til barneværelset

Innred barnerommet med en seng som kan bidra til å skape en hyggelig og trygg atmosfære for barnet ditt.

tremmeseng sebra børn
© Sebra

Sebra - Sprinkelseng

Innred barnerommet med denne smarte, klassiske uttrekkbare sengen fra Sebra - som kan vokse samtidig som barnet vokser. Sengen er designet av arkitekten Viggo Einfeldt i årene 1942-43 og finnes i dag i flere forskjellige farver.

Sprinkelseng, SEBRA hos miinto.no, 9.845 kr.

Juniorseng børn hvid
© Oliver Furniture

Oliver furniture - Wood junior sofaseng

Velg denne nydelige sofasengen fra Oliver Furniture, som er designet med vakre runde hjørner som igjen er med til å skape en trygg og hyggelig atmosfære for barnet om natten.

Sofaseng, OLIVER FURNITURE hos sprell.no, 7.479 kr.

Leander babyseng hvid
© Leander

Leander - Sprinkelseng

Innred barneværelset med denne tidløse sprinkelsengen fra Leander, som er designet til å kunne følge ditt barn fra baby til junior. Med en enkel unbrakonøkkel og noen få skruer kan du nemlig på få øyeblikk skifte både design og funksjon - alt etter behov.

Sprinkelseng, LEANDER hos babycare.no, 7.999 kr.

Børneseng køjeseng Flexa
© Flexa

Flexa - Køyeseng

Velg denne nydelige køyesengen fra Flexa, som både gir plass til en fin hyggekrok og til oppbevaring under sengen. Velg mellom forskjellige farger og innred med den som matcher barnerommet best.

Køyeseng, FLEXA hos unoliving.no, 9.699 kr.

Stokke babyseng børn
© Stokke

Stokke - Sleepi seng

Innred barnerommet med denne nydelige sengen fra Stokke, som med sitt design vil gi en trygg og god nattesøvn. Man kan bruke sengen helt til barnet ditt er ca. 3 år gammel, da den kan enkelt utvides etter behov.

Sleepi seng, STOKKE, 6.499 kr.

Tremmeseng børneseng grå
© CamCam Copenhagen

CamCam Copenhagen - Sprinkelseng

Innred barnerommet med denne robuste babysengen inspirert av det ikoniske rombeformede mønsteret, kjent og elsket fra den klassiske ballet. Tilpass sengen til barnets utviklingstrinn og transformér den uproblematisk fra babyseng til barneseng ved å fjerne det ytterste sidepanelet.

Harlekin Babyseng, CAMCAM COPENHAGEN hos jollyroom.no, 9.819 kr.

© IKEA

IKEA - MINNEN barneseng

Velg denne fine sengen fra IKEA, hvor hver eneste detalje er designet med omhu. Velg mellom tre forskjellige farger, og justér sengen i takt med at barnet vokser.

MINNEN barneseng, IKEA, 999 kr.

Børnesenge baby hvid
© Done by deer

Done by deer - Sprinkelseng

Innred barnerommet med denne enkle sprinkelsengen som har et tidløst og minimalistisk design. Sengen har to høyde-innstillinger og kan derfor følge barnet fra baby til aktiv småtass.

Sprinkelseng, DONE BY DEER hos lekmer.no, 4.999 kr.