Vårens unike baderomsnyheter

Vakre overflater og multifunksjonelle egenskaper preger vårens baderomstrend. Servanter, armaturer, lamper og møbler med unike detaljer tar badet til nye høyder!

Behagelig lysfall
© Produsenten

Lampen All Light Closed, designet av Rodolfo Dordoni for Flos, ble opprinnelig laget som utelampe og passer dermed godt i våtrom også. Lampen kaster lyset sidelengs, og gir godt med lys uten å blende. Fra 2800 kr, Flos.

Stylistens smarte grepoppgraderte badet uten å pusse det opp!

Leken materialkombo
© Produsenten

Lato-serien fra Agape er preget av store dimensjoner og leken bruk av ulike materialer på dører og topp-plater. Tre, marmor, lær og glass kan settes sammen i ulike kombinasjoner, til et personlig uttrykk. Pris på forespørsel, bella.no.

Slik bruker du marmor på badet! Se de 13 lekre marmorbadene.

Vask med ny vri
© Produsenten

Ell fra Agape er vask og en benkeplate i ett. Platen – som fås i Corian og marmor – er knapt 4 cm tykk, og har ingen vanlig fordypning til vask, men vannet renner gjennom riller, som i en rist. Fra 35 000 kr, bella.no.

Husk å abonnere på vårt nyhetsbrev, så får du tilsendt nyheter hver uke.

Øde såpeøy
© Produsenten

Servantene i Val-serien fra Laufen kjennetegnes av arkitektoniske linjer, smale kanter og innebygde avlastningsflater – perfekt til dekorative såpestykker! Design Konstantin Grcic, fra 2100 kr, Laufen.

Se hvordan det slitte badet ble stilrent og delikat på BoligPluss.

Interaksjonsdesign
© Produsenten

Brødrene Edward Barber og Jay Osgerby har lagt vekt brukerens sanser, intuitive bevegelser og opplevelser i designprosessen bak den nye dusj-termostaten Axor One for Axor. Termostaten finnes i 15 forskjellige overflater. Fra 7910 kr, flisbad.no.

Jennys bad er delikat og sobert med svarte detaljer.

På en snurr
© Produsenten

Et helfigurspeil som skjuler masse god oppbevaring. Så genialt! Speilet HideAway kan snurres rundt, og er en lur løsning for små bad. Speilskapet er 171,6 cm høyt og 26,5 cm bredt, 5990 kr, Drømmekjøkkenet.

Vann rett fra veggen
© Produsenten

Piero Lissoni har designet den nye Garden-serien for italienske Boffi, som er inspirert av den umiddelbare funksjonen til rustikke vannkraner man gjerne finner utendørs. For å få vannet til å renne med riktig temperatur og i riktig mengde, brukes to spaker, som i sin enkelhet oser av luksus. Pris på forespørsel, boffi.it.

Rund i kantene
© Produsenten

Fittstående vask i komposittmateriale fra Copenhagen Bath med matt overflate og myke former. Norsjö oval, 5100 kr, copenhagenbath.dk.

Varmt og røkt
© Produsenten

Norm.Architects lanserte i fjor baderomsmøbelet «The Frame System». Årets fornyelse er at det kommer i røkt eik, et eksklusivt og varmende tilskudd til badet!

Dobbeldekker
© Produsenten

Step er en bred servant med to nivåer. På øverste nivå ligger et flyttbart avlastningsbrett i tre. Design Note Design Studio, 8900 kr, ex-t.com.

Servant med fransk følelse
© Produsenten

Den nette servanten Gus hviler på et reisverk i metall som minner om Eiffeltårnet, og er tiltenkt små baderom. Design Michael Hilgers, fra 11 500 kr, ex-t.com.

Armatur med to funksjoner
© Produsenten

Avlastningsflate og armatur i ett – ganske genialt! Kartell by Laufen Mixer, design Ludovica+Roberto Palomba. 10 748 kr, kartellbylaufen.com

Glassert møbel
© Produsenten

Plateau baderomsmøbel er designet av Sebastian Herkner og er minimalistisk og elegant i utformingen. Servantmøbelet har farget glass utvendig og ask på innsiden. Vasken består av LivingTec-materialet og er fra ex-t.com.

Tøff taklampe på badet
© Produsenten

Den franske lampeprodusenten Sammode markerer sitt 88-årsjubileum med et opplag på kun 88 eksemplarer av lampen Musset 88, som lages i mørkt metall (Gun Metal). 19 595 kr, mollerrothe.com.

Mørke metaller i tiden
© Produsenten

Armaturserien Vola er basert på et minimalistisk design av Arne Jacobsen og har forståelig nok blitt et designikon. Armaturene kommer nå med en ny, vakuumbasert overflatebehandling (PVD). Behandlingen hindrer riper og gjør slik at armaturet holder seg blank lenger, men åpner også for nye overflate-farger. Mørke og brunlige metaller er i tiden, og vi velger oss gjerne Vola-armaturer i Chrome Black Brushed! Fra 17 481 kr (varianten på bildet koster 37 365 kr), shelby.no.