Sort og eksklusivt på badet

Selv et bad i helsort kan være mykt og feminint. Med rett tilbehør blir stilen eksklusiv og elegant.

Mykt og mystisk baderom
© Iben og Niels Ahlberg

Eieren av dette badet lot seg inspirere av et restaurantbesøk i København da hun skulle utforme badet. Selv om fargene er holdt i mørke toner, har hun likevel fått det til å virke mykt, feminint og innbydende. Håndvaskene er fra Duravit. Benkeplaten og skuffene er utformet i wengé, og er spesialtilpasset rommet av en snekker.

Moderne, men varmt bad
© Iben og Niels Ahlberg

Resultatet er blitt et moderne og tidsriktig bad, uten at badet tipper over til å bli kjølig og minimalistisk. Det sørger en raus mengde personlige innslag for. Den flotte antikke lysekronen fra Green Square myker opp de stramme linjene. Det samme gjør de myke håndklærne i grått.

Smart dusjvegg
© Iben og Niels Ahlberg

En enkel glassvegg skiller dusjen fra baderommet, og gjør inntrykket lett og elegant, selv med to dusjhoder på veggen. Krakken i mørkt tre er både praktisk og gir et fint innslag av natur på det mørke badet.

Enkelt badetilbehør
© Iben og Niels Ahlberg

De friske rosebladene i trefatet frisker opp og gir en deilig, luksuriøs hotellfølelse. Selv om badet er eksklusivt, er tilbehøret i en prisklasse som gjør at man lett kan bytte det ut ut hvis man går lei.