Rått bad med betong

Betongveggen på dette badet er egentlig juks - det er nemlig fliser. Se det lekre badet

Baderom i betong
© bo-bedre.no

Badet fremstår som toppmoderne med den flisekledde veggen som ligner på betong. Stil uten tidsbestemmelse er et av arkitekt Mette Nygaards varemerker. Arkitekten har modernisert familiens bad i en tidløs stil med en grå betonglignende vegg og hvite omgivelser. Ellers gir knallfarget tilbehør rommet ekstra liv.

Sonefritt baderom
© bo-bedre.no

Baderommet er ikke større enn 8 kvadratmeter. Størrelsen har imidlertid spilt en stor rolle for innredningen, fordi arkitekten helt bevisst har unnlatt av dele det i soner, med for eksempel en avskjermet dusjnisje.
Eierne liker følelse av å kunne bruke hele rommet - også når de står under dusjen. På den måten føler de at de får mye mer plass.

Bytte stil med baderomstilbehør
© bo-bedre.no

Sammen med betongflisene gir hvitmalte vegger og tak mulighet for å leke med forskjellig farge og uttrykk på tilbehøret. I starten var rommet utstyrt med en masse tilbehør i tre, men for øyeblikket er det knallfarger som pryder rommet på detaljer som sjampo- og balsamflasker, samt friske blomster. På motsatt side av dusjavdelingen er inngangen til badet i forbindelse med et soverom.

Leker baderomsbelysning
© bo-bedre.no

Det kunstige lyset et kapitt ´el for seg. Det er lagd ved hjelp av en blanding av direkte og indirekte lyssetting. Et nytt, senket tak til de innebygde spotene slutter 15 cm fra endeveggen, og et par lysrør i taket over kaster lys ned gjennom sprekken og belyser de store flisene. Effekten er spektakulær, og rommet oppleves som om det er mye større enn det i virkeligheten er.
De knallfargede hårproduktene og kremene får den helt riktige belysningen og står nærmest og gløder når lyset kommer bakfra.

Regndusj
© bo-bedre.no

Å stå under dette dusjhodet fra Vola er som å være ute i regnet.

Blandebatteri
© bo-bedre.no

Ogå blandebatteriet er fra Vola.