Bad med maritime og personlige referanser

Parret Signe Kassow & Daniel Flösser sløser ikke med plassen i det lille badet, som er innredet som om det var en båt. De blå og hvite håndmalte flisene lar tankene vandre til havet, og er samtidig en subtil referanse til det unge parets respektive personligheter.

Bad inspiration
© Andreas Mikkel Hansen

Fantastiske håndmalte fliser. Flisene på gulv, vegger og tak fra Made a Mano er håndmalte, hvilket skaper et nærmest psykedelisk uttrykk, samtidig med at det grafiske mønsteret også skaper et stringent og rent utseende. Flisene skaper sammen med det varme eiketreet maritime referanser, som er med å definere baderommet. Håndvasken er fra Copenhagen Bath, mens armaturene på både vask og i dusjnisjen er fra italienske Semplice.

Hver krik og krok utnyttes

Spontane Signe og systematiske Daniel flyttet fra London til Hellerup, og har sammen skapt et fargerikt og lekent hjem, med rene linjer, gjennomtenkte løsninger og kreativitet i hvert hjørne. Paret returnerte til Danmark fra London for å skape et hjem sammen med sønnen Villum.

En av de ting som ble investert litt ekstra i, var badet. Det originale badet var nemlig dårlig utnyttet, og visuelt var det ikke etter parets smak. Etter å ha bodd i leiligheten i et år, og brukt det gamle badet hver dag, følte de seg klare til å kaste seg ut i et større oppussingsprosjekt.

De hyrte flisefirmaet Made a Mano og snekkerfirmaet Woodenmind og gikk i gang. Det nye badet skule være enkelt å bevege seg rundt i, og hver eneste krok skulle utnyttes.

Brusekabine blå
© Andreas Mikkel Hansen

Fikk inspirasjon fra en båt

Paret lot seg inspirere av hvordan man innreder en båt, hvor det er skjeve vinkler og man ikke kan ha uutnyttet plass. I forhold til det visuelle valgte paret håndmalte fliser i blå og hvit. Utover å passe godt med ideen om det maritime forteller flisene også noe om hvem paret er. Daniel forklarer:

– Flisene er håndmalte, hver og én. På den ene siden oppstår det et stramt grafisk mønster som representerer hvordan jeg tenker, og på den andre siden er det spontant og kunstferdig, som Signe. Det er et menneskelig element i det som gjør at man aldri blir lei av å se på det.

Badeværelse inspiration
© Andreas Mikkel Hansen
Badeværelse inspiration
© Andreas Mikkel Hansen

Et unikt baderom

På kreativ vis har paret skapt et stramt visuelt komponert baderom hvor plassen er optimalt utnyttet, og som med sine sjarmerende maritime referenser er ulikt alle andre bad man har sett før.

Utnytt hver centimeter

For å kompensere for badets lille størrelse, har Signe og Daniel utnyttet høyden i rommet maksimalt. Speil og skap går helt til taket, noe som får blikket til å vandre, samtidig som speilet nærmest fordobler størrelsen – i alle fall visuelt. De nærmest psykedeliske flisene fra Made a Mano skaper samtidig et stringent og rent uttrykk.