Bad med franske følelser

Tromborg-familien lager hjemmespa med egne velværeprodukter på sitt parisiske bad.

Fransk stil på badet
© Andreas Mikkel Hansen

Hjemme hos familien Tromborg er velvære et viktig element på badet. Det er lyst og luftig innredet under skråtaket i femtitallsvillaen. Den romantiske franske stilen understrekes av badekaret på løveføtter, veggpanel og en romantisk porselensvask på søyler.
Panel og hvite porselensmøbler gir en fin fransk stemning. Alle møbler er fra Aquadomo.

Spa på badet hjemme
© Andreas Mikkel Hansen

Velduft, velvære, velbehag... Marianne Tromborgs lyse bad utstråler alt dette. Det er kanskje ikke så rart, ettersom hun og mannen sammen driver firmaet Tromborg, som produserer velværeprodukter og står for både renhet og estetikk. Badekaret bruker Marianne til kveldsbad krydret med salt fra Dødehavet.

Badekar på løveføtter
© Andreas Mikkel Hansen

Bademøblene er fra Aquadomo, som er spesialister på den klassiske franske stilen som Marianne og ektemannen liker så godt. Badekar på løveføtter er en selvfølge.

Metrofliser
© Andreas Mikkel Hansen

De hvite metroflisene på gulvet var Mariannes valg, inspirert av parisiske undergrunnsbaner.

Smykker i vitrineskap
© Andreas Mikkel Hansen

Parets soverom ligger ved siden av badet, og her inne fortsetter den klassiske og hyggelige stilen med et gammelt vitrineskap til smykker og tilbehør.

Utvidet badet
© Andreas Mikkel Hansen

Da familien flyttet inn for fire år siden, var det kun et lite bad her. Men ved å utnytte hele rommet under skråtaket, fikk de litt ekstra kvadratmetere.

Mer bad i BO BEDRE
© Bonnier Media

Se flere flotte bad i BO BEDREs septemberutgave, i salg til 25. september 2011!