9 rålekre ideer til drømmebadet

Hva med litt luksus på badet? Drøm deg bort og bli inspirert av åpne løsninger, marmor, lekre fliser og glassvegger. Vi vil pusse opp nå!

1. Sanselig bad
© Mads Mogensen

1. Sanselig bad

Dette badet er sanselig innredet med ulikt fargede fliser på veggene og gulv fra Dinesen. Den gamle Hans J. Wegner- benken tilfører struktur og varme, mens knaggene i glass, Lecko av Tom Dixon, fungerer både som dekor og praktisk oppheng.

Armatur i vegg og dusj er MEM fra Dornbracht, servanten heter Metaphor og er fra Alape.

2. Plassbygd med masse lys
© Trine Torsen

2. Plassbygd med masse lys

Badet ligger mellom soverommet og garderoben, og har vinduer i innerveggene for å få maksimalt ut av dagslyset. Interiøret er plassbygd og skyvedørene i lys eik stjeler ingen gulvplass. Badekaret er Zita fra Siko.

3. Bad i det fri!
© Warren Heath/House&Leisure/House of Pictures

3. Bad i det fri!

Disse baderomsveggene kan åpnes, og gjør at man kan nyte et skummende bad (nesten) i det fri! Hvis vi bare bodde i litt varmere klima ... Badekaret er fra Still Bathrooms.

4. Gasspeis på badet
© Ragnar Hartvig

4. Gasspeis på badet

På dette badet er det satt inn en gasspeis, som blir slått på hver morgen og skaper varme.

TIPS! Se mer fra boligen i saken Gammel funkis med nytt innhold!

Eierne følte de tok en sjanse da de bygde den, men er umåtelig fornøyde med sin nye varmekilde. Peisen fungerer også som en romdeler på badet. Garderobeplassen på badet frigjør plass på soverommet.

Oslo Møbelsnekkeri har stått for baderomsinnredningen. Flisene heter Casa og er fra Bergersen.

5. Drømmebad i marmor
© Inger Marie Grini

5. Drømmebad i marmor

Badet er tegnet av arkitektkontoret Bozarthfornell, og er inspirert av Linda og Marius' mange hotellopphold. Deres erfaring er nemlig at de fineste badene ofte er laget i marmor!

6. Bad med innsyn!
© Birgitta W. Drejer /Sisters Agency

6. Bad med innsyn!

Her har badet fått en uventet prominent plassering i interiøret - med direkte innsyn fra stuen! Knallfargene tyder også på at i dette hjemmet skal badet definitivt synes!

Se resten av den fantastiske designerleiligheten her!

7. Bad i en boks
© Anniken Zahl Furunes

7. Bad i en boks

Baderommet ligger som en opplyst åpen boks bak parets soveværelse. En utrolig spennende løsning! Det melkehvite badet med en massiv benkeplate i corian er fra danske Boform. Den åpne løsningen gir et luksuriøst særpreg til rommet.

8. Røft, men varmt
© Serge Anton/Living Inside

8. Røft, men varmt

Badet er varmt i uttrykket selv om det er ganske røft, det sørger den gamle kelimen for. Vaskene Linda er designet av Achille Castiglioni i 1976 for italienske Ideal Standard, mens det lille bordet er hjemmelagd.

I dusjen har eieren lagd en sittebenk i betong. De turkise flisene er fra Made a Mano, mens gulvflisene er lavastein. Det rå betonggulvet er en motvekt til de stramme, hvitmalte veggene.

9. Skjermet bak glass
© Sandra Aslaksen

9. Skjermet bak glass

Et bad hvor dusj, vask og toalett er skjermet bak en glassvegg med skyvedør. Området under skråtaket er utnyttet maksimalt, og speilet som erstatter en del av flisveggen i dusjnisjen skaper ekstra romfølelse og lys.

SJEKK OGSÅ UT 7 inspirerende interiørprofiler hos Costume.no.