Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

3 unike bad som utfordrer standarderne

Annonsørinnhold Badet er mye mer enn bare et våtrom, for det er her du kan skape en luksuriøs hverdagsoase. Vi er tatt et dypdykk i BO BEDRE, og har funnet tre bad som med hver sin unike stil utfordrer det vanlige.

Badet har virkelig blitt en hverdags tilflukt, der roen kan avta og sansene kan stimuleres. Hvis du har drømmer om å lage noe nytt, kan du se tre forskjellige av denne typen, som du kan se mye mer i BO BEDRE via Wype-appen, hvor du kan lese alle nye og tidligere utgaver digitalt

© Andreas Mikkel Hansen

1. Rått og rolig

Med en hel vegg i patinert sink og et vintage-badekar i samme materiale gjør dette badet ekstra mye ut av seg med sitt rå utgangspunkt og mørke detaljer. I kombinasjon med hverandre gir det et rolig uttrykk, der sanselige overflater skaper et rom med dempet luksus.

Tips: En mørk innredning betyr ikke nødvendigvis et mørkt rom. Gi rikelig med naturlig lys og tekstur i overflatene for å skape lys og lek i innredningen.

© Andreas Mikkel Hansen

2. Naturlige noter

Her er to av naturens mest populære materialer – tre og stein – brukt i vakker synergi på en stram og streng måte som fremhever materialenes overflate. Det gir et bad som – til tross for det stramme uttrykket – oser av luksus og avslapping i internasjonal toppklasse med naturen fortolket på vakkert vis.

Tips: Hold uttrykket rent ved å tenke i innebygde og usynlige lagringsløsninger der du enkelt kan lagre ting unna og holde overflatene fri for rot når du ikke bruker dem.

© Andreas Mikkel Hansen

3. Middelhavs-minimalisme

På dette badet er det i stor grad detaljene som utgjør forskjellen og fører tankene til det solfylte Middelhavet med hvitkalkede hus og blå nyanser. Her får det minimalistiske uttrykket motspill av den klare, blå dusjnisjen og de matchende hyllene, som fremheves av messingdetaljene rundt om i hele rommet.

Tips: Fremhev rør og andre detaljer på badet i stedet for å gjemme dem bort ved å gi dem en slående farge som skaper kontrast og lek på badet.