3 unike bad som utfordrer standarderne

Badet er mye mer enn bare et våtrom, for det er her du kan skape en luksuriøs hverdagsoase. Vi er tatt et dypdykk i BO BEDRE, og har funnet tre bad som med hver sin unike stil utfordrer det vanlige.

Badet har virkelig blitt en hverdags tilflukt, der roen kan avta og sansene kan stimuleres. Hvis du har drømmer om å lage noe nytt, kan du se tre forskjellige av denne typen, som du kan se mye mer i BO BEDRE via Wype-appen, hvor du kan lese alle nye og tidligere utgaver digitalt

© Andreas Mikkel Hansen

1. Rått og rolig

Med en hel vegg i patinert sink og et vintage-badekar i samme materiale gjør dette badet ekstra mye ut av seg med sitt rå utgangspunkt og mørke detaljer. I kombinasjon med hverandre gir det et rolig uttrykk, der sanselige overflater skaper et rom med dempet luksus.

Tips: En mørk innredning betyr ikke nødvendigvis et mørkt rom. Gi rikelig med naturlig lys og tekstur i overflatene for å skape lys og lek i innredningen.

© Andreas Mikkel Hansen
© Andreas Mikkel Hansen

3. Middelhavs-minimalisme

På dette badet er det i stor grad detaljene som utgjør forskjellen og fører tankene til det solfylte Middelhavet med hvitkalkede hus og blå nyanser. Her får det minimalistiske uttrykket motspill av den klare, blå dusjnisjen og de matchende hyllene, som fremheves av messingdetaljene rundt om i hele rommet.

Tips: Fremhev rør og andre detaljer på badet i stedet for å gjemme dem bort ved å gi dem en slående farge som skaper kontrast og lek på badet.