15 nyheter som gir badet et personlig preg

Nå vil vi ha tekstur, farger og treverk på badet. Her er 15 baderomsnyheter som gjør det lille ekstra på badet ditt.

Møbler med farger
© Produsenten

Den nye nette kommoden Lessmore sørger for at grensen mellom badet og hjemmets øvrige rom viskes ut. Lessmore kommer i hvit, men man kan også velge spenstigere farger som sandgul, mintgrønn, pudderrosa og dypblå. Modulen fås i breddene 60 cm, 80 cm og 100 cm. Som vist her, Lessmore 100 cm, med understell Thin, 12 490 kr, Drømmekjøkkenet.

Farger på badet er trendy akkurat nå. Vi har samlet 10 inspirerende og fargerike bad!

Taktil bakplate
© Produsenten

Vegghyllene ShowOff i lakkert metall og med bakplate i ulike materialer, lar deg skape dekorativ dynamikk på baderomsveggen. Fra 995 kr per stk, Drømmekjøkkenet.

Se hvordan BoligPluss forvandlet et kjedelig bad til et drømmebad i nordisk stil!

Estetikk på badet
© Produsenten

Skinnholder til håndklær lar estetikk og funksjon gå hånd i hånd. Finnes i naturfarget, svart og antikkbrunt skinn, H 170 mm B 30 mm. 245 kr, Drømmekjøkkenet.

Finn din favoritt-stil på badet!

Eik som blikkfang
© Produsenten

Copenhagen Chic er et bademøbel designet av Stauntrup+Jensen, i Raw Wild Oak, termisk tre. For et blikkfang!

Husk å abonnere på vårt nyhetsbrev, så får du tilsendt nyheter hver uke.

Baderomsmøbelet kommer i målene H 50 cm, B 180 cm, D 50 cm og har en bordplate i 6 mm corian og vask. Prisen er 45 004 kr, Chic Backlight speil, 180 x 60 cm, 9730 kr, Pulcher Frozen Tub, 23 112 kr, alt fra badstil.dk.

Harmoni og mykhet
© Produsenten

Buede møbler på badet tilfører harmoni og mykhet. Curvo har et stativ montert på veggen som bærer vask og skuff, skapene har innebygget LED-lys. Pris for alt minus høyskap, 39 663 kr, Dansani.

Føles badet ditt grått og kjedelig? Her er stylistens beste råd- og det trenger ikke koste flesk!

Lages på mål
© Produsenten

Baderomsserien EVON, design Benedini Associati, er så enkel og renlinjet i formspråket at du til og med kan ha mønstret tapet på veggen! Alle moduler kan lages på mål og tilpasses det enkelte rom, pris på forespørsel, Agape.

Få et luksuriøst bad med disse interiørtipsene!

Materialer i fokus
© Produsenten

Vasken og møbelserien A 45 er designet av Victor Vasilev. Vasken er i marmorert cristalplant, står på et servant-møbel i eik og er det lille ekstra til deg som er materialfokusert. Pris ikke fastsatt, Boffi.

Varmt treverk
© Produsenten

Treverk tilfører varme til et helhvitt bad. LITERISE trepersienne er perfekt dersom du ikke ønsker å ta inn et helt møbel i treverk.

Trepersienne, 25 mm-lameller, 100 x 100 cm, fra 1720kr, Luxaflex.

Solid heltre
© Produsenten

Vaskemøbel i lys oljet eik med bordplate i travertin. Tegnes og tilpasses etter kundens ønske, uten stenplate og armatur, fra 66 043 kr, Simonsen & Czechura.

Spennende assymetri
© Produsenten

Calidri, i lys eik, passer perfekt til en åpen asymmetrisk løsning. Som vist på bildet, men uten sideskap, 49 256 kr, Dansani.

Smart speiloverflate
© Produsenten

ZARO bademøbelserie har grepsløse fronter og fås i trefiner, matt lakk eller en spesial-gummilakk. Speiloverflaten på skapet gir en forstørrende effekt i et lite rom! Som på bildet, uten sideskap, 18 017 kr, Dansani.

Taktile kombinasjoner
© Produsenten

Piero Lissonis serie Code for Boffi er system som kan skreddersys etter behov, drømmer og budsjett. Hva med svart marmor kombinert med treverk fra eik som har ligget i mose i hundrevis av år? Code, pris på forespørsel, Lotus speil med lys, 15 850 kr, Boffi.

Fargerike vasker
© Produsenten

Ceramic Globo har laget en palett med 14 keramiske farger som gir nytt uttrykk til flere av deres eksisterende servantmodeller. Her er servanten Forty3, fra 4900 kr, bella.no.

Naturlig midtpunkt
© Produsenten

Origin-serien fra den spanske baderomsprodusenten Inbani er designet av sør-koreanske Seung Yong Song. Serien er inspirert av østlig kultur og estetikk og består av frittstående elementer som utfordrer den tradisjonelle måten å innrede baderommet på. Serien kombinerer det primitive og historiske med det luksuriøse og moderne på nydelig vis. Priser på forespørsel, Inbani.

Delikat og renskåret
© Produsenten

Veggmonterte Moody Wall fra italienske Neutra fås i fem ulike tresorter, og i ulike bredder, fra 40 301 kr. Vi elsker det delikate uttrykket! Servantene Egg er fra samme produsent, neutra.it